Tekne tatili yaz mevsimine uygun bir tatil rotası oluşturmak isteyenler için ülkenin turistik bölgelerinde uygulanabilir özel turları içeriyor. Tekne tatili sayesinde farklı bölgelerde düzenlenen turlar yepyeni sahillerin keşfedilmesine olanak tanırken ülkenin doğal koyları görülebiliyor. Kullanılan teknik sayesinde isteğe göre farklı kıyıya yüzerek gidebilmek ya da dalış aktivitesinde bulunmakta sağlanabilir.

Tekne turunda en önemli avantaj denizin olduğu her yerde rahatlıkla dinlenebilmek yemek yiyebilmek ve yüzebilmek mümkün hale geliyor. Daha çok su sporu ile ilgilenenler için izole bir tatil seçeneği olarak tekme tatili tercih ediliyor. Kişisel yaşantısında da çoğunlukla ailesiyle bireysel vakit geçirmek isteyenler toplu olarak tek bir alanda tekne kiralayarak bu hayalini gerçekleştirebilir. Bu çok çocuklu aileler için eşsiz bir fırsat sunar. Günübirlik yapılabilecek tekne turları ya da 15 günlük bir deniz keyfi tercih edilebilir. Tekne istendiğinde iskeleye bağlanarak karanın da tadı çıkarılabilir.

Seyir Halinde Dalış Keyfinin Tadını Çıkarın!

Tekne tatili klasik tatil sürecine yönelik farklı bir alternatif oluşturuyor. Özellikle düzenlenen turda farklı bir yere her sabah gözlerini açabilmek ve bulunulan bölgedeki tabiat güzellikleri ile güne başlamak mümkün oluyor. Burada tercih edilecek tatil rotası da büyük önem taşıyor. Şehrin doğal güzellikleri dışında tarihi olanakları da ziyaret edilerek eğlence ve bilgi dolu bir tatil aynı anda yaşanabilir. Yüzmeyi sevenler içinde büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Tekne seyir halindeyken istenen bir noktada durdurularak dalış keyfinin tadı çıkarılabiliyor.

Tekne tatili dendiğinde ilk olarak akla Muğla geliyor. Datça ve Bodrum arası Ege kıyıları ve özellikle Gökova Körfezi popüler mekanları arasındadır. Kıyı kesimi körfezin yaklaşık 100 kilometre uzunluğu bulabiliyor. Dalış yapabilmek, suda yüzebilmek ve doğal manzarasının eşsiz güzelliğini tadabilmek Gökova körfezinde mümkün hale geliyor.

Editör: Haber Merkezi