Güveloğlu, koltuğunu devretti

Adana Oto Galericiler Oda Başkanı Mehmed Güveloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamında ağırladığı çocuklara koltuğunu devretti.

I M G 2139

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

Adana Oto Galericiler Oda Başkanı Mehmed Güveloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dolayısıyla Şehit Samet Özkan İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı. Güveloğlu, Şehit Samet Özkan İlkokulu 3/F sınıfı öğrencilerinden Doğan Sezer ile 1/A sınıfından Defne Ercan’a makam koltuğunu devretti. Çocukların sorularını yanıtlayan ve çocuklarla sohbet eden Mehmed Güveloğlu, ‘’geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bir gün devletin en üst kademelerinde görev alarak ülkemizi yönetecek ve şanlı bayrağımızı spordan sanata, bilimden eğitime, sanayiden sağlığa kadar her alanda dünyanın her köşesinde başarı ile dalgalandıracaklardır. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım’’ dedi.

Çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler veren Mehmed Güveloğlu, Şehit Samet Özkan İlkokulu Müdürü Emel Ercan ve öğretmenlere de günün anısına plaket takdim etti.

Editör: Haber Merkezi