• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
23°

Tekin Haberleri

Tekin haberleri ve güncel Tekin gelişmeleri, Tekin ile ilgili tüm video, Tekin fotoğrafları ve Tekin haberleri Habere Güven sitemizde


Gündem

Oya Tekin, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Başkanı Nesrin Çıtırık ve yöneticiler ile bir araya geldi.

Günün İçinden

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin; Yoksulluğun farkındayız, Sosyal destek politikalarımız ile vatandaşlarımızın yanında olacağız.

Günün İçinden

Seyhan Belediyesi’nin, yaz tatilinin daha verimli ve eğlenceli geçmesi amacıyla planladığı yaz kursları başladı.

Yerel Haberler
Kültür Sanat
Eğitim
Gündem

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Aydınlık, Eşit ve Güzel Bir Yarın Hayaliyle 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

Gündem

Tekin, Sayın Genel Başkan Yardımcımız Burhanettin Bulut’un ziyareti bizlere mutluluk verdi. Kendisine bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Gündem

Tekin'in DEM Parti ziyaretinde çekilen fotoğrafa montajla Abdullah Öcalan'ın eklendiği fotoğrafı dolaşıma sokan danışman paylaşımını sildi.

Yerel Haberler

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “Yurttaşlarımız ile köprü vazifesini üstlenecek olan muhtarlarımızla ortak hareket edeceğiz."

Yerel Haberler

Başkan Tekin, “Yapacak çok işimiz var. Herkes görev sorumluluğu çerçevesinde hareket ederek ilçemizin hak ettiği noktaya gelmesine katkı sağlayacak”

Yerel Haberler

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin Ramazan Bayramını Seyhanlılar ile bir arada geçirdi. Ev ziyaretlerinde bulundu.

Yerel Haberler

Oya Tekin; Seyhan artık çok aktif, katılımcı, eşitlikçi ve kamu kaynaklarının halkın yararına kullanıldığı bir anlayış görecek.

Gündem

Başkan Tekin, Bayramı süresince Seyhanlıların sıkıntı yaşamaması adına Seyhan Belediyesi olarak hizmetlerin aksatılmadan sürdürüleceğini belirtti.

Kadın

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin en büyük sorunu Seyhanlının yaşadığı derin yoksulluk olarak saptamış durumda.

Gündem

SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI OYA TEKİN, MAZBATASINI ALDI VE MİMOZA ÇİÇEKLERİYLE SEYHAN BELEDİYESİNE YÜRÜDÜ.