• DOLAR 32,57 %0.13
  • EURO 35,00 %-0.11
  • ALTIN 2.438,05 %0.07
  • BİST100 9.717 %-0.05
  • BITCOIN 64.501 %0.63
  • ETHERIUM 3.185 %1.34
17°

Tekin Haberleri

Tekin haberleri ve güncel Tekin gelişmeleri, Tekin ile ilgili tüm video, Tekin fotoğrafları ve Tekin haberleri Habere Güven sitemizde


Gündem

Tekin'in DEM Parti ziyaretinde çekilen fotoğrafa montajla Abdullah Öcalan'ın eklendiği fotoğrafı dolaşıma sokan danışman paylaşımını sildi.

Yerel Haberler

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “Yurttaşlarımız ile köprü vazifesini üstlenecek olan muhtarlarımızla ortak hareket edeceğiz."

Yerel Haberler

Başkan Tekin, “Yapacak çok işimiz var. Herkes görev sorumluluğu çerçevesinde hareket ederek ilçemizin hak ettiği noktaya gelmesine katkı sağlayacak”

Yerel Haberler

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin Ramazan Bayramını Seyhanlılar ile bir arada geçirdi. Ev ziyaretlerinde bulundu.

Yerel Haberler

Oya Tekin; Seyhan artık çok aktif, katılımcı, eşitlikçi ve kamu kaynaklarının halkın yararına kullanıldığı bir anlayış görecek.

Gündem

Başkan Tekin, Bayramı süresince Seyhanlıların sıkıntı yaşamaması adına Seyhan Belediyesi olarak hizmetlerin aksatılmadan sürdürüleceğini belirtti.

Kadın

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin en büyük sorunu Seyhanlının yaşadığı derin yoksulluk olarak saptamış durumda.

Gündem

SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI OYA TEKİN, MAZBATASINI ALDI VE MİMOZA ÇİÇEKLERİYLE SEYHAN BELEDİYESİNE YÜRÜDÜ.

Kadın

Beslenme, barınma, ısınma, sağlık, eğitim ve ulaşım gibi en temel ihtiyaçların karşılanması için hizmetin sağlanması ve kaynakların aktarılması zorunludur.

Siyaset
Siyaset
Siyaset

CHP Seyhan adayı Tekin, her işlemin şeffaf olacağını isteyen herkesin belediye kayıtlarına kolayca ulaşabileceğini vaad etti…

Gündem

Tekin; “Uyuşturucunun bir salgın olduğunu ve bu salgının kentteki yoksullukla doğrudan olan bağının çocuklarımıza olan hayati etkisini biliyorum."

Siyaset

Aktüel Araştırma Seyhan'da Oya Tekin'in %40.2 ile FNA Araştırma ve Danışmanlık ise Çukurova'da Emrah Kozay'ın %55.6 ile birinci konumda olduğunu...

Siyaset

CHP Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Yumurtalık İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu. Oya Tekin Seyhan, Emrah Kozay Çukurova Adayı Oldu.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Amasya’da okul bahçesinde oynarken kalbi duran öğrencinin öğretmeni tarafından kalp masajı ve suni teneffüs yöntemleriyle...

Reklam Bloğu