Hasan Aslan CHP Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

Adana’da, CHP içinde uzun yıllar mücadele eden, parti kamuoyunda tanınan ve ciddi bir tabana sahip olan Hasan Aslan Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

CHP Adana İl örgütünde aday adaylığı başvurusunu yapan Aslan, CHP Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı başvuru dilekçesini, İl Başkan Vekili Mete Çelebi’ye sundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için20 Kasım’da adaylık başvuruları devam ediyor.

WhatsApp Image 2023-11-24 at 15.37.57

CHP Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı başvuru dilekçesini verirken yaşadığı heyecanı ve onuru dile getiren Hasan Aslan, “Üyesi olmaktan gurur duyduğum CHP’nin farklı kademelerinde onurla, gururla görev yaptım.

Adana'da TİP, Haftalık 35 Saat Çalışma, Cumartesi’yi Kazanacağız, 1 Mayıs’ta Alanlara Çağrısı Yaptı Adana'da TİP, Haftalık 35 Saat Çalışma, Cumartesi’yi Kazanacağız, 1 Mayıs’ta Alanlara Çağrısı Yaptı

İnanıyoruz ki her şey çok güzel olacak. Çukurova’yı daha ileri noktalara taşıyacağız. Çukurova'yı, var olan hizmetlere yeni projeler ekleyerek daha mutlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirmek için adayım.

Kültürün, sanatın ve sporun başkenti olmuş bir Çukurova özlemiyle adayım.  Mesleğim Harita Kadastro yani şehirciliğin, planlamanın ve yerel yönetimlerin tam kalbindeyim. Projelerim ile hazırım. Çukurovalı hemşerilerimi asla utandırmayacağım’’ dedi.

Hasan Aslan, önümüzdeki günlerde CHP Çukurova İlçe örgütünde aday adaylığını bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuracak.

WhatsApp Image 2023-11-24 at 15.37.04

Editör: Haber Merkezi