Teknolojinin gelişmesi ile bile birlikte üretilmiş olan akıllı cep telefonu modelleri sayesinde bilgisayar ile yapılmak istenilen birçok işlem kısa süre içerisinde gerçekleştirilir. Apple markasının üretmiş olduğu iPhone seri modelleri özellikleri ve teknik yapıları açısından birbirinden farklı olduğu gibi mini, pro, max gibi farklı çeşitlere sahip alternatif modelleri mevcuttur. iPhone 12 Mini 5.4 inç boyutlarında OLED ekran teknolojisi ile üretilmiş olan teknik özellikleri ve yapısı itibariyle Apple markasının sıklıkla tercih edildi telefon modellerinden biridir. iPhone 12 mini FHD+ ekran çözünürlüğü 60 Hz ekran yenileme hızı sayesinde telefon ekranında görüntülemek istenilen grafiklerin hızlı ve kaliteli bir şekilde ekranı aktarılmasını sağlar.

iPhone 12 Mini Fiyatlarını En Uygun Fiyatlar İçin Cimri.com'da Karşılaştır

iPhone 12 Mini 2227 mAh batarya kapasitesi 15 saat video oynatma özelliği sunmuş olduğu gibi lityum iyon pil teknolojisinin kullanılmış olması sayesinde 20 watt hızlı şarj etme özelliğine sahiptir. Hızlı şarj etme özelliği ve kablosuz olarak şarj etme olanağının bulunması sayesinde fonksiyonel olarak kullanım imkanı sağlanmıştır. iPhone 12 mini modelleri beyaz, mavi, siyah, kırmızı, mor ve yeşil olmak üzere farklı renklerde tasarlanmış olması sayesinde her zevke hitaben üretilmiştir. iPhone 12 Mini en ucuz cimri.com'da karşılaştırma yapılarak satış sitelerinde uygulanmış olan fiyat oranlarını analiz etme özelliği sunar. Alışverişlerin daha ekonomik olarak yapılmasını sağlayarak tasarruf etmeye yardımcı olur.

iPhone 12 Mini Nereden Alınır?


Dijital platformlar üzerinde yer alan satış noktalarını incelemek için cimri.com vasıtasıyla birçok Web sayfasına tek bir liste üzerinde inceleyerek iPhone 12 Mini fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşılır. Apple a14 bionic yonguç seti kullanılmış olan iPhone 12 Mini fiyatları 6 çekirdekli işlemci yapısının bulunması 4 GB RAM bellek kapasitesine sahip olması 64 GB kapasiteli dahili depolama alanının yer alması ve isteğe bağlı olarak 128 GB'a kadar depolama alanını yükseltme özelliğini sunması fiyatlarının oluşturulmasında etkili unsurlardır. Yüksek kapasiteli olarak tasarlanmış olan iPhone 12 Mini akıllı cep telefonu sayesinde birçok işlem kısa süre içerisinde gerçekleştirildiği gibi telefon iletişim amaçlı olarak kullanılmış olduğu gibi fonksiyonel kullanım özelliği sunar

Editör: Haber Merkezi