Emir Çakabey Denizcilik İhtisas Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve İcra Kurulu Genel Başkan Yardımcısı, CMC Danışmanlık yönetim kurulu başkanı Canan Ceylan, makamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kariyeri ile adından oldukça söz ettiren Ceylan'ı ilk olarak Emir Çaka Bey Denizcilik İhtisas Üniversitesini Kalkındırma Vakfı Genel Başkanı Ahmet Gündüz ve iş insanı Mutlu Er ziyaret etti.

İstişarelerde bulunan ve Eğitim hakkında konuşan iş insanları üniversite için yapılması planlanan projelerden ve inşaatı devam eden üniversite binası hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Gündüz'den hemen sonra Ceylan makamında İstanbul Uskumruköy Muhtarı Şeyda üstü ağırladı. Ülke ve İstanbul gündemiyle ilgili konuşan ikili ziyaretin sonunda birbirlerine başarılar dileyerek ziyareti sonlandırdı. İş insanı Ceylan, daha sonra iş insanı Atalay Aydoğan ile de bir araya geldi. Ceylan'ın makamında buluşan ikili iş hayatıyla ilgili bol bol görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin sonunda Ceylan ziyaretlerinden ötürü Aydoğan'a teşekkür ederken, iş insanı Aydoğan da Ceylan'a görevinde ve çalışma hayatında başarılar diledi.

Ceylan günün sonunda Turkbirkon konfederasyon genel başkanı Hakan Aktürk ile biraraya geldi. Burada Yakın zamanda Türk devletlerini ziyaretleri hakkında tarihler kararlaştırıldı.

Editör: TE Bilisim