MEGA’DAN, YENİ MEZUNLARIN KARİYER PLANLAMASINA YARDIMCI OLACAK ALTIN DEĞERİNDE BİLGİLER

İstanbul Ticaret Üniversitesi Kariyer Merkezi KAMER ‘in düzenlediği Kariyer Sohbetlerinin bir yenisi 2 Mart 2023 tarihinde saat 14.00’te üniversitenin Youtube kanalı üzerinden gerçekleşecek. Moderatörlüğü’nü İstanbul Ticaret Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Uğur Kaya’nın üstlendiği online etkinliğin konusu ‘’Mülakat süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar’’ konuğu ise MEGA Yalıtım Çözümleri İnsan Kaynakları Direktörü Çavlan Özel.

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin kurduğu Kariyer Planlama Merkezi KAMER’in düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklerin bir yenisi 2 Mart’ta gerçekleşiyor. KAMER, iş dünyasında artan rekabet koşullarının gerektirdiği nitelikli istihdam ihtiyacına paralel olarak, kariyer yolculuğuna başlayacak öğrencilere, gelecekteki hedeflerini netleştirmeleri için yardımcı olmak, amacı ile kurulmuş ve bu amaçla birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 2 Mart’ta gerçekleşecek etkinliğe konuk olan firma ise yalıtımın her alanında sektöre inovatif çözümler sunan MEGA Yalıtım.

MEGA adına konuk olacak isim ise enerjiden tekstile, inşaattan yalıtım sektörüne büyük ölçekli firmalarda uzun yıllar deneyim kazanmış ve üst düzey yöneticilik yapmış bir isim. Şu anda MEGA Yalıtım İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini başarıyla sürdüren Çavlan Özel. İşe alım, eğitim, gelişim, kariyer, yetenek, performans yönetimleri, insan kaynakları süreçlerinin dijital dönüşümü, ücret politikaları, özlük, endüstriyel ilişkiler, süreç iyileştirme, organizasyonel dönüşüm alanlarının her aşamasında yer almış iş deneyimi oldukça fazla bir isim.

ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ KARİYER TAVSİYELERİ

Kariyer ve işe alımlarla ilgili önemli yetkinlik ve tecrübe sahibi olan Çavlan Özel konuk olacağı etkinlikte şu başlıklar çerçevesinde bilgilerini ve deneyimlerini paylaşacak. Özel, MEGA’daki işe alım süreçlerini, şu anda bulunduğu sektörü ve sektöründeki genel işleyişi, pandemi süreci sonrası sektörün etkilerini, iş başvurularında adayların dikkat etmesi gereken yetkinlikleri, kendisini motive eden önemli unsurları, öğrenci ve yeni mezunlara yönelik kariyer tavsiyelerini aktaracak.

2 Mart’ta üniversitenin Youtube kanalı üzerinden canlı gerçekleşecek olan etkinliğin linki canlı performansı izleyemeyen öğrenci ve yeni mezunlar için KAMER tarafından ayrıca paylaşılacak.

Editör: Haber Merkezi