LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve çocukluk çağı kanseriyle mücadele eden minikler Türkiye genelinde düzenlenen ‘Bayram Şenliği’nde Ramazan Bayramı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu bir arada yaşadı. Çifte bayramı bir arada yaşamasının sevinciyle minikler; oyunlar, yarışmalar ve animasyon gösterilerinin yanı sıra

dans ederek doyasıya eğlendi.

“Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi bakım ve tedavilere eşit kavuşurlar” inancı ile yola çıkan LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 25 yıldır Lösemili Çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlara umut oluyor. Aileleri ile Ankara Lösemili Çocuklar Koleji ve LÖSANTE’ de tedavisi devam eden çocuklar başta olmak üzere ofislerinin olduğu illerde bayramlaşma etkinlikleri ile bir araya geldi.

02 (1)-2

İstanbul ofis tarafından Radisson Hotel Istanbul Sultanahmet ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte minik kahramanlar sihirbaz ve animasyon gösterileriyle çifte bayram yaşamanın tadını çıkarırken, aileleri de bir arada vakit geçirdi. Canım Kardeşim Korosu’nun da sahne aldığı etkinlikte çocuklarımız 23 Nisan şiirlerini seslendirdi. Çocuklar ve aileleri utamayacakları bir bayram yaşadı.

LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal ÖN yaptığı açıklamada, “Biz LÖSEV olarak çok büyük bir aileyiz. 25 yıldır maddi desteklerin yanında manevi olarak lösemi ve kanser ile mücadele eden hastalarımızın yanındayız. Bugün hep birlikte Ramazan Bayramını kutlarken tek dileğimiz tüm hastalarımız için sağlık” dedi.

04 (1)

Editör: Haber Merkezi