İtalyan kadın giyim markası La Marissa, Türkiye pazarına adım atmaya hazırlanıyor. Bu sevindirici haberle birlikte markanın Türkiye distribütörlüğünü, alanında deneyimli isimlerden Nihat Çavuşoğlu üstleniyor. La Marissa, Türk moda severler için özel bir kapsül koleksiyon hazırladığını duyurdu.

İlk etapta sadece online satışlarla başlayacak olan La Marissa, daha sonra müşterilerin ürünlere dokunup canlı olarak görmeleri için Ağustos ayı içinde kapsül bir mağaza açacak. Bu adım, müşteri deneyimini artırmayı ve ürünlerle daha yakından tanışmayı amaçlıyor.

WhatsApp Image 2023-07-31 at 17.54.30 (1)

Markanın öne çıkan özelliği ise luxury segmentte yer alması ve ürünlerinin yüksek kaliteli kumaşlardan üretilmesidir. La Marissa'nın keten, pamuk ve ipek gibi kumaş türlerini kullanarak %100 doğal ve şık ürünler sunduğu belirtiliyor.

Kapsül koleksiyon, günlük şık kategorisinde yer alacak ve özel baskılarıyla kadınların gardıroplarına renk katacak. Türk moda tutkunları, La Marissa'nın özgün tasarımları ve yüksek kaliteli ürünleriyle moda dünyasında yeni bir soluk getirmesini heyecanla bekliyor.

WhatsApp Image 2023-07-31 at 17.54.30

Editör: Haber Merkezi