Retro oyun konsolları ürünler ile nostaljik bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Boş kaldığınız zamanları çok daha keyifli hale getirecek jetonlu atari makinası gibi oyun konsolu seçenekleri sayesinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Oyun çeşitleri farklı özelliklere sahip tasarımları ile oyun zamanlarınızı daha eğlenceli hale getiriyor. Geçmişe bir yolculuk yaptıran ürünler sayesinde oyun tutkunları, arkadaşları ile çok eğlenceli zamanlar geçiriyor. Retro modellerdeki oyunlar ile siz de boş zamanlarınızı keyifli hale getirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla Junoo‘nun büyüleyici dünyasından seçeceğiniz nostaljik oyuncaklar sayesinde oldukça güzel zamanlar geçirebilirsiniz.

Retro Oyun Modelleri Nelerdir?

 

Retro oyun modelleri sunduğu konsol seçenekleri ile oyun severlerin oldukça fazla ilgi görüyor. Mini modeller masa üstünde oynanabilme özelliği ile büyük bir konfor sağlıyor. Retro oyun konsolu modellerini şu şekilde sıralayabiliriz.

 

Pacman oyun konsolu sayesinde okulda ya da ofisinizde keyifli bir oyun ortamı oluşturabilirsiniz. Masaüstüne kurduğunuz mini oyun konsolunuz ile keyifli zamanlar geçirmeye hazı olun! Sınırsız bir eğlence imkanı sunan Retro oyun seçenekleri ev, ofis, cafe ya da masası olan herhangi bir yerde kullanılabilir. Siz de atari salonlarındaki nostalji heyecanını Junoo’nun zengin oyun konsolu seçenekleri ile kendi evinizde ya da ofisinizde yaşayabilirsiniz.

Arcade1Up Capcom Legacy Street Fighter lisanslı oyun konsolu, jetonlu atari makinası olma özelliğine sahip olsa da madeni para olmadan da çalışabilir. Arkadaşlarınızla beraber ve bilgisayara karşı da oynayabileceğiniz Retro oyun konsolları, atari salonlarındaki nostalji heyecanını şimdi kendi evinize ya da ofisinize taşıyor. Savaş, beceri ve stratejiyi bir arada yaşatan Street Fighter’ı oynarken rakibin hamlelerini önlemeyi unutmayın!

Arcade1Up Teenage Mutant Ninja Turtles lisanslı oyun konsolu ile Ninja Kaplumbağalar ile bir araya geliyorsunuz! Dilerseniz arkadaşlarınızla dilerseniz bilgisayara karşı oynayabileceğiniz Retro Mutant Ninja Turtles ile atari salonlarındaki oyun deneyimini yaşam alanlarınıza taşıtabilirsiniz.

Arcade1up Oyun Konsolları

Arcade1Up Mortal Combat lisanslı oyun konsolu ile tüm zamanların klasik dövüş oyunu ile meydan okuyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ya da bilgisayara karşı oynayama imkanı sunan Mortal Kombat oyun konsolu ile savaş, beceri ve strateji oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Eğlenceli zamanlar geçireceğiniz birkaç Junoo oyun seçenekleri sıraladık. Bu ürünlerin ve çok daha fazlasının özelliklerini değerlendirebilirsiniz. Uygun fiyat avantajları sunan Junoo, birbirinden zengin Retro oyun konsolu ile buluşmanızı sağlıyor.

Retro Oyun Konsolu Fiyatları

Retro oyun konsolu fiyatlarını belirleyen bazı faktörler varır. Konsolların içerikleri, tasarımda kullanılan diğer yardımcı ürünler fiyatı belirleyen en önemli unsurlardır. Retro oyun konsollarının teknolojisi ve ürünlerin içeriğinde kullanılan materyaller kadar ürün kalitesi de fiyatları doğrudan etkileyen diğer faktörler içinde yer alır.

Siz de beğendiğiniz Retro oyun konsolu seçeneklerinden birine sahip olmak için Junoo web sitesini yakından inceleyebilir, uygun fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi