Günümüzde gelişen moda dünyasının etkilerini her yerde görüyoruz. Gelişen tekstil sayesinde çok sayıda ve farklı çeşitlerde ürünler üretiliyor. Artık her zevke ve her kesime göre giyinmek kolay bir hale geldi. En sık kullanılan ürün çeşitlerinden biri de pantolonlardır. Erkeklerin günlük giyimde en çok kullandığı ürünlerin başında gelir.

Çeşitli renklerde, kesimlerde, modellerde ve materyallerde pantolonlar üretiliyor. Bu ürün çeşitliliği sayesinde arzu edilen her tarza göre pantolon bulmak mümkün. Günümüzde pantolon modelleri olarak en sık tercih edilen seçenekler arasında başta slim, slim fit ve regular kesim yer almakta. Paça tipi ve kumaş çeşidi farklılıklarına göre de pantolon çeşitleri şekillenmektedir. Paça kesimine göre bol paça, boru paça, dar paça ve duble paça sık kullanılan paça kesimlerindendir.

Pantolon Seçimi

Kumaş çeşidine göre ise en sık kullanılan Jean & Denim, Chino, keten, kadife ve jogger pantolon gibi farklı pantolon dokumaları vardır. Model çeşitleri sayesinde gerekli olan pantolonu bulmak daha kolaydır. Bu çeşitlendirmenin en önemli sebepleri mevsim ve gidilecek yerdir. Çeşitli kumaşlar sayesinde ister günlük yaşamınızda ister şık giyinmeniz gereken yere uygun pantolon bulmanız mümkün. İşe giderken şık bir chino pantolon üstü tişört kombiniyle şık olabilir. Özel bir davete giderken kumaş pantolon üstü gömlekle davette göz kamaştırabilirsiniz.

Üstelik mevsimine göre giyinmekte rahat ettirebilir. Yazın keten pantolonlar sayesinde efil efil serinliği hissedebilir, terlemenizi önleyebilirsiniz. Kışın ise kadife pantolonla istediğiniz sıcaklığı yakalayabilirsiniz. Bahar aylarında ise erkek kot pantolonlar sayesinde ise hem vücudunuzu istediğiniz sıcaklıkla tutup hem de rahatlığı sağlayabilirsiniz. Yazın özellikle beyaz ve bej gibi açık renk pantolonlar tercih edilirken, kışın koyu renk pantolonlar tercih edilir.

Cep ihtiyacı da pantolon seçerken karşımıza çıkan bir etmendir. Voltaj erkek pantolonları ile cepli modeller arasından en rahat ettiğiniz modeli seçebilirsiniz.

Erkek Pantolon Çeşitleri

Erkek pantolon modelleri özellikleri ve farklı kullanım alanları açısından farklı çeşitleri bulunmakta olup, Voltaj bu birbirinden farklı pantolon modellerini sizlere sunuyor. Günümüzde en sık kullanılan pantolon çeşidi şüphesiz ki Jean& Denim pantolonlardır. Erkek kot pantolon hem yazın hem kışın ve her yere giderken kullanılabiliyor olmasıyla ilk tercih olmuştur. Kanvas kumaştan üretilen chino pantolonlar ise hem günlük hayatta hem de iş hayatında kullanılır. Kumaş modellere göre daha rahat ve daha esnek olmasıyla sık tercih edilen pantolon modellerindendir.

Erkekler için slim fit pantolonlar da her dönem popülerliğini korumakta, dar kesim giymeyi tercih etmeyenler için de bol modeller mantıklı bir seçimdir. Bol modellerle gün içinde daha rahat hissedebilirsiniz. Rahatlığına düşkün erkekler için Jogger pantolonlar iyi bir seçenektir. Yapı olarak eşofman altlarına benzerler, bel kısmında ve ayak bileklerinde lastikler bulunur. Farklı renk ve kumaş seçenekleriyle her mevsim rahatça kullanılabilir.

Editör: Haber Merkezi