Gülizar Biçer Karaca; Oy kullanmayan vatandaşları sandığa gitmeye, bu çürümüş sistemi değiştirmeye, tek adam rejimine son verip Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne göndermeye davet etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi öncesinde sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pamukkale İlçesinde Dokuzkavaklar ve Karşıyaka’da esnaf ve vatandaşları dinleyen, mahalle ziyaretlerinde hemşehrilerine 28 Mayıs sonrası nasıl bir Türkiye’nin kendilerini beklediğini anlatan Gülizar Biçer Karaca; Güney ilçesinde Cindere’de ve Doğanlı Mahallelerinde ardından sarayköy’de hemşehrileriyle buluştu.

KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR 

CHP’nin TBMM’deki güçlü sesi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; kamunun tüm imkanlarını kullanan, kendilerine destek verilmezse sosyal yardımların ve hizmetlerin kesileceği yalanıyla halkı bilerek ve isteyerek yanıltan, yıllardır kendi ve öteki ayrımını körükleyen iktidar yetkililerinin ve milletvekillerinin “kendilerine oy vermeyen”leri cezalandırma anlayışını eleştirdi. Sandıklarda geriye düştükleri mahallelerde vatandaşı “köylü aklı!” diyerek alaysamasının kabul edilemez olduğunu dile getirdi. Köylüleri dinleyen CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleriyle seçim öncesi mesajını Cindere’den verdi: “Bizim anlayışımız nettir: Köylü Milletin Efendisidir.

SARAYKÖY’DE MİTİNGE DÖNÜŞEN BULUŞMA 

Sarayköy’de CHP İlçe Başkanı Salih Konya ve İlçe Örgütü tarafından organize edilen Millet Buluşmasına Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Millet İttifakının bileşenleri ile birlikte katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, büyük alkış alan konuşmasında hemşehrilerine şöyle seslendi: “Sizlere bakınca, 14 Mayıs’ta 6000 oy farkla sandıklardan Kemal Kılıçdaroğlu’nu birinci çıkaran Sarayköy’ün; 28 Mayıs İkinci Tur seçiminde de 8000 oy farkla Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak Çankaya Köşkü’ne göndereceğiz der gibi bakan bir Sarayköy görüyorum.”

OY KULLANMAYAN TÜM VATANDAŞLARIMIZ DA SANDIĞA 

Mazbatalarını bugün İl Seçim Kurulu’ndan alıp çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini dile getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; oy kullanmayan vatandaşları sandığa gitmeye, bu çürümüş sistemi değiştirmeye, tek adam rejimine son verip Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne göndermeye davet etti.

Editör: Haber Merkezi