"Gün birlik olma, ayrılıkları bir kenara bırakma günü. Her kesimden, her renkten KHK'lılar olarak Haklarımız, Özgürlüğümüz, Geleceğimiz için mücadele ediyoruz ve yaşanabilir bir ülke inşa etmek için saat 21.00 de yapacağımız twitter etkinliğine tüm dostları bekliyoruz."

KHK'lı Platformları Birliği konuyla ilgili açıklamasına şu şekilde devam etti;

Yaklaşık 7 yıl önce KHK ile emeğimizden edildik, her türlü sosyal haklarımız ve hatta yaşam hakkımız dahi elimizden alındı.

Çok acılar çektik, bu kadarını da yapamazlar dediğimiz birçok şeyin yaşandığını dahi gördük ve hala görmeye devam ediyoruz.

Ne yapacağız peki çekmeye devam edecek, haklarımızın ihlal edilmesine seyirci mi kalacağız, yoksa birlik olup hep birlikte bu karanlık günleri mi atlatacağız.

Gün birlik olma, ayrılıkları bir kenara bırakma ve hep birlikte bu zalim düzene, adaletin, hukukun, insan haklarına saygının olmadığı karanlık döneme son verme günü.

Biz her kesimden, her renkten olan KHKlılar olarak bu birliğin ve birlikteliğin en güzel örneğini oluşturduk ve gerçekten yaşanabilir bir ülke hayali için mücadele ediyoruz.

Seçim atmosferine girilen bu günlerde mevcut iktidarın, hukuksuzluk üzerine inşa ettiği iktidarını kaybetmemek için bu ülkenin sinir uçlarıyla oynayacağı açıkça görülmekte. Bize düşen ise buna karşın, muhalefet blokunda oluşan ve her kesimden insanın ortaklaşarak vermiş olduğu resmî çoğaltarak farklılıklarımız ile birlikte güzel olduğumuzu ve bu farklılıklarımız ile daha adil bir ülke inşa edeceğimiz ümidini çoğaltmak.

Her zaman olduğu üzere güzel günlere yaklaştığımız bu akşamda kaldığımız yerden mücadele etmeye devam ediyoruz.

#BirleşeBirleşeBaşaracağız

Editör: Haber Merkezi