Eser Adı: Ben Kendime Yeterim

Eser Alt Başlığı: Bir Hakikat Yolculuğu

Yazar Adı: Kinsun

Yayınevi: Destek Yayınları

Türü: Kişisel Gelişim

Sayfa Sayısı: 184

Bir Hakikat Yolculuğu

Yol Senin İçindePes Etme Mucizeler Yolda ve Hayatı Sessize Alma Vakti adlı kitaplarıyla on binlerce kişinin yaşamına dokunan Kinsun yeni kitabı Ben Kendime Yeterim ile okurlarıyla yeniden buluşuyor.

“Bu dünya herkese yeter. Asıl mesele sen kendine yetebiliyor musun?

Öncelikle şuna karar vermelisin:

Sen pusula mı istiyorsun, pusula olmak mı?”

Çaresizliği, yalnızlığı, karamsarlığı iliklerimize kadar hissettiğimiz zorlu zamanlardan geçiyoruz. Salgınlar, doğal afetler, krizler arasında hayatta kalmaya çalıştığımız; yalnızca bizim için değil bütün dünya için zor günlerden… Peki, böyle zamanlarda hayata tutunmak için ilk güvencemiz ne olmalı? Evet, kendimiz. Ya kendimizi nasıl koruyacağız üzerimize çökmeye çalışan bu karanlıktan? Ben Kendime Yeterim adlı yeni kitabıyla Kinsun bir umut ışığı yakmak için elimizden tutuyor ve çare aramaya nereden başlamamız gerektiği konusunda rehberlik ediyor.

Kinsun’un yazdığı Ben Kendime Yeterim Destek Yayınları’ndan çıktı.

Arka Kapak Yazısı:

Nereye gittiğini bilen birine, bütün dünya yol verir.

Karanlık, ne kaderindir ne de bir süreç...  Çakacağın bir kibrite bakar aydınlığın. Herkes kendi yolunun ışığı olmak zorundadır. Ne geçmişin gölgesine kaç ne de geleceğin belirsizliğinden kork... Hayat, bilinmezliğiyle güzeldir aslında. Hesapsız kitapsız oluşuyla sürprizlidir. Hiçbir şeyin garantisi yok... Tam da bu yüzden cesur olanların sahnesidir dünya...

Sahnenin kenarındaki güvenli koltuklarında oturup, olan biteni izleyenler ne bilsinler yaraları iyileştirebilmeyi, ne bilsinler düştükten sonra ayağa kalkmanın hazzını, ne bilsinler aşkı, ayrılığı, hayal kırıklığını ve her şeye rağmen yeniden sevebilmenin gücünü? Ne bilsinler kaybetmeyi, kazanmayı? Yolda olmak yaşamaktır, sahnede olmak hayatta olmaktır.

Editör: Haber Merkezi