Gen yaşına rağmen müzik dünyasında etkileyici çalışmalarda bulunan Müzisyen Theozge, yeni projeler üzerine çalışmanın kendisini mutlu hissettirdiğini ifade etti: “Müzik dünyası, aktif bir şekilde çalışmalarda bulunan isimlerin kalıcı olmasına imkan tanıyor. Şu anda hem Türkiye hem de dünya genelinde ismini duyurmuş sanatçıların, kariyerlerinin belli bir döneminde yoğun bir şekilde çalışmış olduklarını görüyoruz. Elbette bu bir tesadüf değil. Her zaman emek veren, sürekli çalışan ve aktif bir şekilde sektörde yer alan kişiler; çalışmalarıyla hatırlanıyor. Ben de bu isimler arasına girmek istediğim için planlı ve sistemli bir şekilde çalışıyorum.”

“Müzik Dünyasında Sürekli Aktif Olmak Beni Geliştiriyor”

Halihazırda yenilikçi projeler üzerinde çalıştığının altını çizen Müzisyen Theozge, müzik dünyasında olmasının kendisini keyifli hissettirdiğini belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarına devam eden ünlü sanatçı, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Şu anda üzerinde çalıştığım pek çok proje mevcut. Her biri, kendimi farklı bir konuda geliştirmemi zorunlu kılıyor. Birçok kişiye göre bu çok zahmetli bir iş olsa da benim için çok değerli. Çünkü her projede kendimi geliştiriyor ve sektöre dair farklı konularda bilgi ediniyorum. Geçen sene yoğun bir şekilde şarkı çalışmalarım oldu. Birçok müzik dinleme platformunda şarkılarım çıktı. Şarkılarımı dinleyen hayranlarım, çok güzel yorumlarda bulundu. Geri dönüşler de beni çok mutlu ediyor. Çünkü bu sayede hem çalışmalarımı geliştirme şansı elde ediyorum.”

“Çok Özel İnsanlarla Bir Arada Çalışıyorum”

Her bir projede çok özel insanlarla bir arada çalıştığını, bu sayede projelerinin başarılı bir şekilde sonuçlandığını belirten Müzisyen Theozge, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Uzman ve tecrübeli insanlarla bir arada çalışıyorum. Bu durum, projelerimin başarısını doğrudan etkiliyor. İş birliği içinde olduğum insanlardan çok şey öğreniyorum. Yani tek taraflı bir bilgi alışverişi yok. Bu nedenle projelerim üzerinde çalışırken oldukça keyif aldığımı söyleyebilirim. İnsan sevdiği bir işi yaptığında, yoğun bir şekilde çalışsa bile kendisini mutsuz hissetmiyor. Aksine kendini geliştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Ben de bu şekilde hissediyor ve her zaman farklı projelerde çalışmak istiyorum.”

Editör: Haber Merkezi