Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret

Toplumsal Özgürlük Partisi Sözcüler Kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca ve DEM Parti Akdeniz ilçesi eş başkan adayları Hoşyar Sarıyıldız ile DEM parti heyeti Mersin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Basın emekçilerinin sorularını yanıtlayan Perihan Koca ve parti heyeti Akdeniz ilçesinin kazanılması halinde ilçeyi nasıl bir yönetim anlayışıyla yöneteceklerini anlattı. Basın emekçilerinin sorularını yanıtlayan heyet basın emekçilerinin zorlu çalışma şartlarına dikkat çekti.

G J Bmi Q A W A A A D6U O

Homurlu’da Esnaf ve Pazar Ziyareti

DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca ve DEM Parti Akdeniz ilçesi eş başkan adayları Hoşyar Sarıyıldız ile DEM parti heyeti Homurlu Pazar esnafını ziyaret etti. Pazar esnafına ve halka selam veren Koca, çarşının pazarın ekonomik kriz sebebiyle halkı dar boğaza soktuğunu ifade ederek halkçı belediyecilik için destek çağrısında bulundu.

G J C7 Q Gy Ws A E U4 Y

Adana Şakirpaşa Halk Buluşması

DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca ve DEM Parti heyeti Adana Şakirpaşa’da halk toplantısında bir araya geldi. Yerel halkın ev sahipliğinde kendi sorunlarını dile getirdiği buluşmada Perihan Koca, Newroz çağrısı ve 31 Mart seçimleri için DEM Parti’ye oy verme çağrısı yaptı.

G J I Zn Nq X Y A A V1 Rn

20 Mart: Newroz Alanında Binler Buluştu

DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca 20 Tırmıl’daki Newroz alanındaki kutlamalarda konuştu. Konuşmasında Newroz meydanının Kürt halkının, Arap halkının, Demirci Kawa’nın, Mehmet Latifeci’nin meydanı olduğunu belirten Koca alanda Newroz ateşinin yakılma etkinliğine katılarak Newroz ateşini tutuşturdu.

DEVA Partili Avşar; “Dertleri, daha demokratik yeni bir anayasa filan değil; ülkenin asıl sorunlarını gölgelemektir” DEVA Partili Avşar; “Dertleri, daha demokratik yeni bir anayasa filan değil; ülkenin asıl sorunlarını gölgelemektir”

G J C7 Q Gr W Q A A Hy J

Editör: Haber Merkezi