Uluslararası anlamda hizmet sunan bir e-ticaret sitesi olan RexGoll, müşterileri için yüzbinlerce ürünü tek çatı altında satışa sunuyor. Profesyonel ve kurumsal hizmeti benimsediklerini ifade eden RexGoll yöneticileri, “Bizim için öncelikli olan müşteri taleplerini en iyi şekilde karşılayabiliyor olmaktır. Tüketicinin memnun kalarak, sitemizden ayrılması, bizim için en önemli öncelik. Bu kapsamda, satışlarımızda sadece kaliteye önem vermiyoruz. Aynı zamanda fiyat konusunda da en uygun fiyatları sunmaya gayret ediyoruz” ifadelerinde bulundu.


Telefon, kadın ve erkekler için özel olarak üretilen ürünler, takı ve aksesuarlar başta olmak üzere birçok kategoride ürünün satışa sunulduğunu belirten RexGoll yöneticis, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “E-ticaret siteleri, tüketicilerin aradıkları ürünlere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmasını amaç edinir. Bu nedenle geniş ürün kategorilerinin fazla olması çok önemlidir. Biz de 2019 yılında kurulduğumuzda, bu konunun ne kadar önemli olduğunun farkındaydık. Geldiğimiz noktada müşterilerimizi güvenli bir platformda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Şeklinde konuştu.


Geniş Bir Ürün Çeşitliliğimiz Bulunuyor
Tüketicilerin son zamanlarda daha çok internet üzerinden alışveriş yaptıklarını belirten RexGoll yöneticisi, “Güvenilir bir e-ticaret platformu artık çok daha önemli. Çünkü fiziksel olarak alışveriş yapan insanların sayısı bir hayli azalıyor. Tüketiciler güvendikleri e-ticaret sitelerine yönelim gösteriyor ve bu sitelerden aradıklarını pratik bir şekilde buluyor. Biz de tüketicilerin taleplerini en iyi şekilde karşılayabilmek için çok titiz bir çalışma içerisindeyiz. Uzman ekibimizle birlikte e-ticaret sitemizde sürekli yenilikler gerçekleştiriyor, müşterilerimizin, işlemlerini çok daha kolay bir şekilde tamamlayabilmelerine olanak tanıyoruz.” ifadelerinde bulundu.


Müşteri Odaklı Çalışıyoruz
RexGoll olarak müşteri odaklı çalıştıklarının altını çizen yetkili, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Bizim için müşteri her zaman önemli ve kıymetli. Çünkü temel amacımız onların alışveriş sonrasında da memnun kalabilmesini sağlamak.”

Editör: Haber Merkezi