Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz" projesi kapsamında Seyhan Halk Eğitimi Merkezinde görev yapan usta öğretici, öğrenci ve çeşitli meslek dallarından korist ve solistleri muhteşem bir Türk Sanat Müziği konseri sundu.

SEYHAN  HEM  (5)

SEYHAN HEM’DEN MUHTEŞEM KONSER

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz" projesi kapsamında Seyhan Halk Eğitimi Merkezinde görev yapan  usta öğretici, öğrenci ve çeşitli meslek dallarından korist ve solistleri sahne aldı. Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel eserlerinin sergilendiği konser uzun süre hafızalarda kalacak anların yaşanmasına neden oldu.

 TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ   YOĞUN  İLGİ GÖRDÜ

Yüreğir Kültür Merkez’inde düzenlen Türk Sanat Müziği konserine yoğun ilginin olduğu gözlendi. Konser etkinliğine ;   Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Kahya Demirhan, Adana İl Milli Eğitim Şube Müdürü Selçuk Taşyürek, Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Denge, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, çok sayıda okul müdürü , kurum yöneticileriler ve   davetli katıldı.

SEYHAN  HEM  (2)

EMEK VERENLERE  TEŞEKKÜR ETTİ

Seyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ,  düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri’nin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz" projesi kapsamında  gerçekleştirildiğini belirtti. Cavidan Gülnar Çeliğ, “ Seyhan Halk Eğitimi Merkezinde görev yapan usta öğretici, öğrenci ve çeşitli meslek dallarından korist ve solistlerimizin sahne aldığı konserimizde  Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel eserlerini sergilendirmenin mutluluğunu  yaşıyoruz.Bu konserimizde şarkılarımız bizleri söylerken ; çok değerli usta öğreticilerimiz ve bizlerde şarkılarımızı seslenirdik. Emeği geçenlere, emek verenlere ve  siz konuklarımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.

SEYHAN  HEM  (6)

SEYHAN  HEM  (7)

SEYHAN  HEM  (8)

SEYHAN  HEM  (9)

Editör: Haber Merkezi