Şıklığından asla taviz vermeyenler için kış mevsiminde kombin yapmak bazen zor bir hal alabiliyor. Bunun nedeni ise şık görünmek isterken bir yandan da sıcak kalmaya çalışmak. Kış mevsiminde üşümemek için kat kat giyinmek zorunda olmak ve temel parçaların yanında kullanmamız gereken kışlık aksesuar sayısının artması hem şık hem de konforlu olmayı bir hayli zorlaştırıyor.

Söz konusu kış mevsiminde tarz ve stil sahibi görünümü yakalamak olduğunda yardıma ihtiyaç duyuyorsanız, önerilerimizi uygulayabilirsiniz. İşte soğuk havalarda üşümeden şıklığınızı korumanın yolları…

Doğru Dış Giyim Ürünlerine Yatırım Yapın

Havalar soğumaya başladığında yapmanız gereken ilk şey, dış giyim ürünü olarak kullanacağınız mont, kaban ya da paltoyu doğru şekilde seçmek. Çünkü soğuk havalarda yaptığınız kombinlerde insanların dikkatini çekecek ilk parça üzerinizdeki dış giyim ürünü olacak. Bu nedenle mont ya da kaban seçerken kaliteli bir parça tercih etmeli, yün, kaşmir, pamuk gibi sıcacık tutan kumaşlara sahip parçalara yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz. Tarz ve renk seçiminde ise klasik modellerden fazla uzaklaşmadan dolabınızdaki diğer parçalarla uyumlu bir ürün tercih edebilirsiniz.

Kış Aylarının Vazgeçilmezi Çizme ve Botlar

Kışın dışarı çıktığınızda dikkat çeken bir diğer parça ise bot ve çizmeler. Özellikle yağışlı havaların vazgeçilmezi olan bu ürünler ile elegan ve stil sahibi bir görünüm yakalamak için şık ve kaliteli bir model tercih etmelisiniz. Bunun için topuklu bir model seçmeniz de şart değil. Tarzınıza uyan ve kaliteli bir görünüme sahip olan bir bot ya da çizme modeli ile bütün kışı üşümeden, birbirinden şık kombinlerle geçirebilirsiniz.

Sıcak Tutan Şık Aksesuarlar

Soğuk havaların gelişi ile birlikte gardıroplardaki yerini hızlıca alan bere, atkı ve eldiven gibi aksesuarlar hem soğuktan korunmanın hem de şık bir görünüm yakalamanın en kolay yolunu sunuyor. Özellikle şalların stilinize kattığı hareket ve enerji, şıklığınızı bir üst seviyeye taşıyarak tarz sahibi görünümünüzü destekliyor. Şalın yanı sıra yüz şeklinize uygun olarak seçtiğiniz bere ve şapka modelleri ile soğuktan korunurken yüzünüzün güzelliğini ön plana çıkarmanız mümkün.

Kış mevsiminin soğuk havalarından korunurken şıklıktan asla taviz vermemenizi sağlayan parçaları, İstanbul alışveriş merkezi Nevçarşı Anadolu Yakası AVM’de kolayca bulabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi