• ASKF BİR MUHTEŞEM ETKİNLİĞE DAHA İMZA ATTI
  • GÖSTERİ MAÇI BERABERLİKLE SONUÇLANDI

Yeni Adana Stadı’nda oynanılan karşılaşmada Spor Protokolü, Spor Paydaşları ve Spor Basını karşı karşıya geldiler. Zevkli geçen karşılaşma  Ergin Ulun-Tamer Dağlı (Spor Protokolü) ve Oğuzhan Delen-Ufuk Orhan’ın (Spor Medyası) attığı gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.

GÖSTERİ MAÇI 1

BOZAN’DAN TEŞEKKÜR

ASKF Başkanı Ahmet Bozan, “ Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz gösteri maçı bu yıl da yoğun katılım ile gerçekleşti. Beraberlikle sonuçlanan maçta forma giyen belediye başkanlarımıza, milletvekilimize, spor protokolümüze, spor paydaşlarımıza, spor medyasındaki arkadaşlarımız ile Yeni Adana Stadı’nı bizlere açan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a  teşekkür ediyorum.” dedi.

GÖSTERİ MAÇI 4

KİMLER FORMA GİYDİ ?

Gösteri maçında Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Önceki dönem Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, TFF Güney İlleri Bölge Müdürü Akif Oflaz, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Seyhan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Eren Birkeser, Çukurova Belediyesi Spor Danışmanı Ergin Ulun, Futbol iİ Temsilcisi Bülent Oymacı, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Uzunoğlu, TSYD Adana Şube As Başkanı Engin Kanber, ASKF Denetleme Kurulu Başkanı Uğur Şekeroğlu, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Aslan ile spor medyası’ndan bir çok isim forma giydiler.

GÖSTERİ MAÇI 11

Editör: Haber Merkezi