Erdoğan imzaladı: Üst düzey atama ve görevden alma kararları Erdoğan imzaladı: Üst düzey atama ve görevden alma kararları

Tarsus, Mersin - Mersin ve Adana arasında yer alan Tarsus Yenice Kavşağı'nda bugün sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında trajik bir bilanço ortaya çıktı. TAG Otoyolu'nun Yenice mevkiinde, şehirler arası yolcu otobüsü, kamyon ve otomobillerin karıştığı kazada en az 11 kişi hayatını kaybetti ve 39 kişi yaralandı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Kaza, şehirler arası yolcu otobüsü ile bir kamyon ve birçok otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun sis ve kaygan yol koşulları kazaya sebep olmuş olabilir. Kaza nedeniyle TAG Otoyolu'nun bu bölümü trafiğe kapatıldı ve ulaşım kontrollü olarak tek şeritten sağlanmaya başlandı.

1084221199 15F 0E3F7758Da239888Cfffc9Ba83413376C46.Jpg

Müdahale ve Kurtarma Çalışmaları

Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı.

Yaralılar ve Ölenlerin Kimlik Tespiti

Olay yerinde hayatını kaybeden 10 kişinin kimlik tespit çalışmaları sürerken, yaralıların da sağlık durumları hastanelerde takip ediliyor. Yetkililer, yaralıların durumlarının ciddi olduğunu ve bazı yaralıların hayati tehlike taşıdığını belirtti.

Kazada ölen 10 kişinin kimlikleri ise belirlendi. Hayatını kaybedenlerin Serhat Taraman, Elif Taraman, İpek Taraman, Ozan Kılıç, Birsen Çiftsüren, Sultan Acet, Taha Acet, Mehmet Kaplan, Halil Şimşek ve Ayla Çelik Teymen olduğu öğrenildi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, TAG Otoyolu'ndaki zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü, 39 kişi yaralandığını bildirdi.

Editör: Haber Merkezi