Günümüzde neredeyse tüm sektörlerde makine gücü kullanılmaktadır. Üretimde aksaklık yaşanmaması için de sürekli ve kesintisiz olarak enerjiye ulaşmamız gerekmektedir. Fakat zaman zaman elektrikte kesintiler görülebilmektedir. Firmalar bu gibi durumlarla başa çıkmak, oluşabilecek aksaklıkları önlemek ve üretimde sürekliliği sağlamak için jeneratör kullanımına başvurmaktadırlar.

Jeneratörler mekanik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürmeye yarayan cihazlardır. Müşterinin ihtiyacına göre farklı güç aralıklarında ve yine müşterinin talebine göre stand by ya da prime olarak üretilmektedir. Bu alanda Türkiye’de önde gelen jeneratör üreticilerinden biri olan Teksan, ihtiyaca yönelik seçimleri ve yoğun AR-GE yatırımlarıyla ürünlerini daima güncel tutmakta ve sektöre yön vermektedir.

Her Türlü Koşula Uyumlu Teksan Jeneratör Çeşitleri

Terzi işi üretim ile her türlü ihtiyaca karşılık veren Teksan, tüm koşullarda uygun şekilde çalışan jeneratörleri ile ön plana çıkmaktadır. Pek çok farklı koşulda güç kaybı olmadan çalışabilen Teksan jeneratörleri 2000 saatlik tuz testinden geçmiş ve dirençli dış kabinleri dayanıklılığını kanıtlamıştır. Ayrıca ürünlerin sismik sertifikası bulunmakta olup 9 büyüklüğündeki depremlere kadar aralıksız çalışabilmektedir. Çok çeşitli ürün skalasına sahip olan Teksan’da ihtiyacınıza uygun, çevre dostu, tasarruflu, verimli ve daha pek çok farklı özelliğe sahip jeneratörler bulunmaktadır.

Firmanın jeneratör modelleri hakkında bilgi edinmek isterseniz https://www.teksan.com/tr/jenerator/ sayfasını inceleyebilir ya da firmaya ulaşarak daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi