Teknoloji alanında yaşanan gelişmelerle birlikte tişört baskı makinesi çeşitleri de gelişmiş teknolojilerle donatılmaya başladı. Tişört üzerinde istenen tasarımların yansıtılması için doğrudan kumaşa aktarım yapılır. Bu süreçte Tişört baskı makinelerinden ve setlerinden yararlanılır. 20 yılı aşkın süredir giysilerin üzerine baskı işleminde tişört baskı makinelerinden yararlanılır. Moda sektöründe dijital baskı hızla yaygınlaşmaya devam ediyor. İstediğiniz tüm desenleri baskılama yöntemi ile kolaylıkla yapılabilmek için Teknofinal üzerinden tişört baskı makinesi fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Teknofinal Baskı Makineleri

Tişört baskılarını kolaylıkla yapabileceğiniz ve tek bir set ile istediğiniz her şeye sahip olabileceğiniz tüm baskı set çeşitleri TeknoFinal’de beğenilerinizi bekliyor. Satın alacağınız tişört baskı makineleri ile dilediğiniz gibi kaliteli tasarımlar yapabilirsiniz. Tişört, yastık, sweatshirt gibi tekstil ürünlerine yapacağınız baskılardan en profesyonel sonuçlara ulaşmak için en iyi baskı makinelerini belirlemelisiniz. Uygun fiyat avantajları ve hızlı teslimat imkanı sunan Teknofinal, müşterilerinizin beklentilerine uygun en kaliteli tişört baskılarını yapmanızı sağlıyor. Tişört baskı makinesi fiyatları ve ürün özellikleri hakkında bilgi almak için zaman kaybetmeyin!

Teknofinal Tişört Baskı Seti Nedir?

Sublimasyon yapmak istediğiniz ürünler için tek bir sete sahip almak istiyorsanız bu setler tam size göre! Tişört baskısı yapabileceğiniz tişört baskı seti içerisinde aradığınız tüm ürünleri bulabilirsiniz. Tişört baskı setleri içinde yer alan ürünler şu şekildedir.

·         Düz pres baskı makinesi,

·         Epson sublimasyon yazıcı,

·         Sublinova mürekkep,

·         Profesyonel A4 transfer baskı kağıdı

·         Isı bandı,

Ayrıca set içerisinde baskı yapabileceğiniz t-shirt de bulunmaktadır. Tişört baskı makinesine baskı esnasında ihtiyacınız olacak tüm ürünlere baskı setlerinden ulaşabilirsiniz. Size gerekli olan sadece düz baskı yapmaya yarayan bir seti ise daha ekonomik olan setleri tercih edebilirsiniz. Düz tasarımlar yapabileceğiniz baskı seti içerisinde olan ürünler ise şu şekildedir.

·         A4 Düz Pres Makine,

·         Epson sublimasyon yazıcı,

·         Subink mürekkep,

·         Profesyonel A4 transfer baskı kağıdı,

·         Isı bandı paket içerisinde yer alan ve baskı yapmanıza yarayacak ürünlerdir.

Paketin içerisinde baskı yapabileceğiniz tişörte de yer verilir. Siz de ihtiyaçlarınızı doğru belirledikten sonra beklentinize uygun ürünler uygun fiyat avantajları ile Teknofinal’den satın alabilirsiniz. Şimdi zaman kaybetmeden tişört baskı makinesine sahip olmanızın tam zamanı!

Tişört Baskı Makinesi Fiyatları

Tişört baskı makinelerinin fiyatları ürünlerin kalitesine göre değişiklik gösterir. Üründe kullanılan materyaller, teknolojiler fiyatları etkileyen en önemli unsurlardır. Tişört baskı makinesi almadan önce ürünlerin özellikleri arasında karşılaştırmalar yapabilir, bütçenize en uygun ürüne daha kolay karar verebilirsiniz.

Profesyonel sonuçlara ulaşmanızı sağlayan bu ürünleri yüksek kaliteleri ile kısa zamanda maliyetini çıkarır. En uygun fiyatlı tişört baskı makinası fiyatları hakkında bilgi almak için TeknoFinal’i ziyaret edebilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlı tişört baskı makinelerin tek adresi Teknofinal.com, gelişmiş teknolojilere sahip ürünlerle sizi bir araya getiriyor.

Editör: Haber Merkezi