İsrail’in Katliamına Karşı Ayağa Kalk!

Meteoroloji'den 14 il için uyarı: Kuvvetli sağanak etkili olacak Meteoroloji'den 14 il için uyarı: Kuvvetli sağanak etkili olacak

Türkiye Komünist Hareketi olarak, Siyonist İsrail’in Refah kentinde çadır kenti bombalaması sonucunda, aralarında çocukların da bulunduğu onlarca insanın yaşamını yitirmesini kınıyoruz. Geçtiğimiz Ekim ayından itibaren Gazze’ye yönelik kesintisiz saldırılarını sürdüren İsrail, 35 bine yakın Filistinliyi katletmiş ve yüz binlercesini yerinden ederek işgal politikasını genişletmiştir. İsrail devleti, Uluslararası Adalet Divanı'nın "Gazze'ye yönelik askeri operasyonları durdurun" çağrısını tanımayarak katliamlarına devam edeceğini göstermiştir.

Gerici ve faşist Netanyahu hükümeti ve İsrail rejimi, bu insanlık suçunun baş sorumlusudur. Yaşananlar, emperyalizmin ve İsrail’in Ortadoğu’daki çıkarlarının örtüştüğünü açıkça göstermektedir. Emperyalistlerin timsah gözyaşlarına inanmayın; Türkiye’de sermaye iktidarının çıkarları ile İsrail sermayesinin çıkarları ortaktır. Her söze “Ey Netanyahu” diyerek “Gazze davası” diye bitirenlerin ikiyüzlülüğüne kanmayın.

İsrail’in katliamlarına karşı çıkmanın yolu, emperyalizme ve sermayeye karşı mücadele bayrağını yükseltmekten geçmektedir. İsrail’in katliamına karşı ayağa kalkmak ve sesimizi yükseltmek en temel görevimizdir.

Kahrolsun Siyonizm, kahrolsun emperyalizm!

Editör: Haber Merkezi