İnfluencer ve müzisyen kimliği ile tanınan İlkim Sezgin müzik yaşamına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Müzik kariyerine daha fazla odaklanmak istediğine vurgu yapan Zengin: “Çoğu kişi beni sosyal medya platformlarındaki halimle tanıdı. Bu şekilde dünya çapında tanınırlık elde ettim. Fakat ben müzikle var olan birisiyim. Dolayısıyla müzikle kurduğum ilişkiyi her geçen gün çok daha iddialı bir noktaya taşımak istiyorum. Şimdiye dek yaptığım şarkılar, içerisinde prodüktör olarak yer aldığım projeler fazlasıyla beğeni topladı. Kişisel olarak müzik kariyerime daha fazla odaklanmak istiyorum. Bu doğrultuda daha çok üreteceğim.” Dedi.

Müzik Benim Yaşamımın Her Detayında Var

Kariyerine ilişkin açıklamalarda bulunan İlkim Sezgin; “Müzikle iç içe olmaktan büyük keyif alıyorum. Dolayısıyla benim yaşamımın her detayın da var diyebilirim. Bununla birlikte yeni projeler geliştirmeye de devam edeceğim. Bu alanda birlikte çalıştığım oldukça geniş bir ekibim var. Tamamı profesyonellerden ve uzmanlardan oluşuyor. Onlarla birlikte tüm gün toplantı yapıyor ve neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz. Müzik, benim yaşamımın en önemli parçası ve bir şekilde müzik dünyasının içerisinde kalıcı olarak yer almayı hedefliyorum.” İfadelerini kullandı.

Dünya Çapında Projelere Devam Etmeyi Hedefliyoruz

Yeni projeler hakkında da bilgi veren İlkim Sezgin: “Dünya çapında projelere devam etmeyi hedefliyoruz. Şimdiye dek global ölçekte tanınan ve başarılı müzisyenle birlikte çalıştım. Bu projelerin büyük bir bölümü yayınlandı. Bazıları ise projelerde yaşanan aksaklıklar nedeniyle iptal oldu. Fakat tüm bu projeler benim için son derece önemliydi. Çünkü gerçekten çok büyük tecrübe kazandım. Bu tecrübeyi de yeni projelerle değerlendirmek ve kalıcı şarkılar yapma amacındayım.” İfadelerini kullandı.

Çok Yönlü Bir İnsan Olmaya Çabalıyorum

Karakteristik özellikleri hakkında da bilgi veren İlkim Sezgin: “Kişisel olarak çok yönlü bir insan olmaya çabalıyorum. Her konuda tek taraflı bir bakış açısına sahip olmadan olayları ve olguları geniş perspektiften değerlendirmek istiyorum. Müzik kariyerimde de benzer şekilde hareket ediyorum. Prodüksiyon, söz, müzik gibi sektörün farklı bileşenlerine aynı anda hakim olmaya çalışıyorum. Hangi alan olursa olsun herkese tavsiyem genel anlamda içerisinde bulundukları alanda yeterli düzeyde bilgiye sahip olmalarına yönelik.” Şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi