Her bir başarı, başarısızlık olmadan olmuyor. Başarıya giden yol deneyim ve öğrenmekten geçer. Elbette aynı şey kripto alım satımları için de söylenebilir. Ancak, dijital varlıklarla tam olarak nasıl işlem yapacağımızı ve bundan nasıl kazançlı çıkacağımızı gözden geçirerek büyük hatalardan kaçınabiliriz. Hadi birlikte, WhiteBIT kripto para borsasındaki bazı alım satım stratejilerine göz atalım.

Günlük Alım Satım

Günlük alım satım, gün içerisinde kripto para alım satımı yapmaktır. Kullanıcılar, kısa zaman içerisinde fiyat dalgalanmaları sonucunda oluşan fiyat farkından kazanırlar. Anında kazanç elde etmek isteyen kullanıcılar, WhiteBIT borsasında alım satım yaparak iyi bir gelir elde edebilirler. PRO sekmesine geçiş yaparak SHIB-USDT,  ADA USDT veya beğendiğiniz diğer işlem çiftleri ile alım satım yapmaya başlayın.

Riskten Korunma

Riskten korunma, ister bir araç ister farklı bir alım satım stratejisi olsun, riski yönetmek için bir yoldur. Örneğin, yalnızca bir kripto satın almak istemezsiniz, ancak yatırımlarınızı hem dijital hem de geleneksel olmak üzere farklı varlık türleri ile çeşitlendirin.

Risklerini yönetenler, diğer açık pozisyonların olası kayıplarını telafi edecek şekilde pozisyon açma eğilimindedir. Tüm işlemleri zamanında tamamlamak ve böylece kayıpları önlemek için ne yaptığınızı net bir şekilde anlamanız gerektiğinden, bu alım satım stratejisi deneyimli kişiler için daha uygundur.

HODLing

HODL (daha güzel bir hayata yapılan yatırım), varlıkları alıp satmak yerine bakiyenizde tutmaktır. Yatırımcıların böyle bir kripto stratejisini uyguladıkları nedenler:

●     belirli bir varlığın potansiyel değer artışına olan kişisel inanç;

●     yatırımcılara bir varlığı daha iyi zamanlara kadar elinde tutma konusunda ilham veren, bir varlığın kapsamlı analizine dayalı bir duruş;

●     stratejinin basitliği. HODLing çok fazla çaba gerektirmez, bunun yerine kriptoyu sadece bakiyenizde tutarak kazanabilirsiniz.

Trend Alım Satım

Trend alım satımı yaparken mevcut piyasa trendi analiz edilir ve bu doğrultuda uygun bir alım satım pozisyonu alınır. Kârlar, hem yukarı yönlü bir trendde hem de kripto grafikte aşağı doğru hareket ederken gerçekleştirilebilir. Yani, "düşükten al ve yüksekten sat" gibi bir şey. Varlık fiyatının ne zaman yükselip ne zaman düşeceğini öngörmede zorluk çıkabilir. Bu strateji, en azından minimum analitik beceri olmadan çalışmaz.

Tüm Hizmetler Bir Yerde

Kripto alım satımı yaparken, kripto paralarla birçok farklı işlemler yapabileceğinizi unutmayın.  Çeşitli piyasa koşullarında hem geliri artırmak hem de tasarruf etmek için birçok umut verici alım satım stratejisi vardır. Tüm bu alım satım fırsatlarını sunan bir platform bulmak imkansız gibi görünebilir ama bilmeniz gereken şu ki WhiteBIT bu konuda beklentilerinizi karşılayabilir. İyi bir analiz yapın, risklerinizi değerlendirin ve dijital varlıklar dünyasını fethetmek için uygun bir kripto para alım satım stratejisini seçin!

Editör: Haber Merkezi