Çocuğunuzun hassas cildine özel üretilen giysiler içinde en özel parçalardan biri de eteklerdir. Bebek giyiminde en çok tercih edilen ürünlerden biri olan bebek etekleri, Moms Brand kataloğunda çok şık seçenekler sunuyor. Kız bebek etek modelleri, rahatlığı ve şık görünümü ile ebeveynlerin en çok tercih ettiği ürünlerdendir. Kolay kombin imkanı sunan kız bebek etek modelleri, renk ve tasarımları ile bebeğinize cıvıl cıvıl bir gardırop sunuyor.

Kız bebeklere özel tasarlanan etekler özellikle yaz günlerinde hem gündelik giyimin hem de parti gibi organizasyonların eşsiz tamamlayıcısıdır. Farklı kesimlerde üretilen etekler bebeğinizin tarzı ile eşsiz bir uyum sağlayacak. Kız çocuk etek modelleri, pamuklu ve organik kumaşları ile bebeğinizin cildini koruyor. Şık görünümü ile ebeveynlerin vazgeçilmez seçimlerinden olan etekler, uygun fiyat avantajları ile Moms Brand’de beğenilerinizi bekliyor.

kot-etekli-kiz-takim-kiz-bebek-elbise-momsbrand-1004475-3108-25-O

En Şık Kız Bebek Etek Modelleri

Bebeklere özel tasarlanan her mevsime uygun organik ve doğal kumaşlardan üretilen etekler, rahat ve nefes alan yapıları ile ebeveynlerin ilk tercihidir. Askılı bebek etek modelleri sayesinde bebeğinizin tarzına farklı bir dokunuş katabilirsiniz. Bebeğinizin cildini koruyan ve alerjiye sebep olmayan kumaşlar ile tasarlanan etekler, oldukça konforlu bir kullanım sunar. Bebeklere özel tasarlanan etekler, günlük giyimden özel partilere eşsiz kombin alternatifleri sunar. Kız çocuk şort etek modelleri tişört, gömlek gibi tüm üst giyim seçenekleriyle pratik bir kombin imkanı sunuyor.

Kız çocuk kırmızı etek seçenekleri ile kış aylarında bebeklerinizi üşütmeyen özel tasarımlara sahip olabilirsiniz. Moms Brand aracılığı ile bebeğinize çok yakışacak eteklere sahip olabilirsiniz. Moms Brand üzerinden birbirinden güzel etek modellerine ulaşabilir, uygun fiyatlardan satın alabilirsiniz.

Konforlu Kız Çocuk Etekleri ile Şık Kombinler

Kız çocukları kız bebek elbise modelleri kadar eteklere de ilgi gösteriyor. Moms Brand’in birbirinden etek modelleri, çocuklarınızın her ortamda özgürce hareket etmesini sağlıyor. Pamuklu kumaşlardan üretilen etekler, tam kalıptır. Bel lastiği ile rahat bir kullanım sunan etek modin ellerinüzerinde yer alan küçük fiyonklar kombinlere eşsiz bir görüntü katar.

12 aydan 6 yaşa kadar beden seçeneği sunan çiçekli, Mickey baskı etek modelleri çocukların çok ilgisini çekiyor. Çiçek desenli modeller ebeveynlerin de en çok sevdiği modellerdendir. Triko etek modelleri de kiremit, krem ve mint renk seçenekleri ile her kombine uyum sağlayabiliyor. 3 aydan 24 aya kadar bebeğinize triko etekler içinden seçimler yapabilirsiniz.

Moms Brand elbise, pantolon, tayt, etek, şort gibi alt giyim ürünleriyle her kombine farklı bir dokunuş katıyor. Siz de Moms Brand üzerinden seçeceğiniz alt giyim, üst giyim ve dış giyim seçenekleri ile çocuğunuzun her ortamda özgürce hareket etmesini sağlayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi