Tanıtım için çok farklı yöntemlerin kullanılması söz konusu olmaktadır. Reklam için kullanılan araçlardan biri de yelken bayrak modelleridir. Yelken bayrak farklı isimlerle de anılmaktadır. Damla bayrak, l tipi yeken bayrak, plaj yelken bayrak olmak üzere farklı isimleri bulunmaktadır. Bu reklam aracı çok etkili bir araç olarak kullanılmaktadır. Bunun sebebi yelken bayrakların çok uzak noktalardan fark edilebilmesidir.  

Yelken bayraklar alt kısmında ayakta durmasını sağlayan duba kısmı ile bu dubanın üst kısmındaki direk ve bu direğe bağlı olan bayrak kısmından oluşmaktadır. Bu tanıtım aracının bayrak kısmında ise reklamı veya tanıtımı yapılan konu ile ilgili tasarım bulunmaktadır. Yelken bayrakların kullanımında rüzgar kullanılmaktadır.

Yelken Bayrak Kullanımı

Yelken bayrak modellerinde genellikle rüzgarda uçacak bir malzeme olan bez kullanılmaktadır. Bu bez üzerine kaliteli bir baskı ile reklam basılmaktadır. Ardında da bu bayrak direğe ve dubaya sabitlenmektedir. Rüzgar estikçe bayrak sallandığı için kalabalık ortamlarda ve uzak noktalardan bu bayrak dikkat çekmektedir. https://bayraksantekstil.com.tr/yelken-bayrak/ sayfasını ziyaret edenler yelken bayrak modellere ulaşabilir.

Editör: Haber Merkezi