Yüreğir Belediyesi, gelin ve damatlar için fotoğraf platosu kurdu. Yeni evlenen çiftler en mutlu günlerini özel çekim alanlarında verdikleri pozlarla ölümsüzleştiriyor.

Yüreğir Belediyesi, Yüreğir Kültür Merkezi’nde bulunan Evlendirme Memurluğu bahçesine en güzel düğün fotoğrafı için sokak sokak gezen, parklarda doğal pozlar vermek için çaba sarf eden çiftler için fotoğraf çekim platosu kurdu.

021A9464

Evlendirme Memurluğuna başvuran çiftler, nikâh masasında hayatlarını birleştiren o imzayı attıktan sonra en mutlu günlerini özel olarak hazırlanan fotoğraf çekim platosunda çektirdikleri birbirinden renkli fotoğraflarla ölümsüzleştiriyor. 7 sahneden oluşan platoda doğal, kaliteli ve estetik fotoğraflar çektiren çiftler, özel günlerini daha da anlamlı kılıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Makina İkmal Müdürlüğü ekiplerinin birlikte hazırladıkları platoyu gezen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, işçilerle fotoğraf çektirdi. Başkan Kocaispir, “Yeni evlenen çiftlerimiz için biz de aşkla çalışıyoruz. Çok güzel fotoğraf çektirme alanları çiftlerimizi bekliyor.” dedi

 

Editör: Haber Merkezi