Yüz temizleme jelleri, cildi temizleyen, kiri gideren ve taze bir his bırakan su bazlı ürünlerdir. Özellikle yağlı veya karma cilt tipleri için uygundurlar. Temizleme jelleri, yüzünüzü kurutmadan temizler. Bu temizleyiciler, kirleri ve makyajı çıkarmanın yanı sıra cildinizdeki bakterileri azaltarak sivilceleri önlemeye de yardımcı olmaktadır. Yüz temizleme jeli cildinizi temizlemek için kullandığınız su bazlı bir jeldir. Genellikle tonerler ve nemlendiriciler gibi diğer ürünlerle birlikte kullanılır. Bu ürünleri hassas veya akne eğilimli bir cildiniz varsa tek başına da kullanabilirsiniz.

Yüz temizleme jelleri, cildinizin doğal pH dengesini bozmadan yüzünüzdeki kiri ve yağı cildinize zarar vermeden çıkarmak için tasarlanmıştır. Bu ürünler köpürmezler.  Bu özellikleri ile önemli yağları yüzünüzden çıkarmayacakları için cildinizi kurutmazlar.

Yüz Temizleme Jeli Kullanımı

Yüz temizleme jeli genellikle günlük cilt bakım rutininin bir parçası olarak kullanılır. Jel ile yapılan temizlik sonrasında cilt yüzeyinde kalan temizleyici izlerinin giderilmesine yardımcı olan tonerler kullanılır.  Tonerden sonra, ilave hidrasyon ve besinler için nemlendiriciler veya serumları cildinize uygulayabilirsiniz. Bütün bu ürünleri incelemek için https://www.eczacin.com/yuz-temizleme-jeli

Editör: Haber Merkezi