"Çocuklar bugünümüz, çocuklar yarınımız, çocuklar en değerli varlıklarımız…"

FuX8Du5X0AAX3Am

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı…

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 4. sınıf öğrencisi Mehmet Cafri, Zeydan Karalar’a çeşitli talimatlar verdi.

 Dünyanın en güzel sesi, mutlu çocuk sesi…

WhatsApp Görsel 2023-04-23 saat 12.17.44

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen resmi tören Uğur Mumcu Meydanı’nda yapıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Valisi Süleyman Elban ve kent protokolünün katıldığı törene Adanalılar yoğun ilgi gösterdi.

Törende çocuklarla zaman geçiren ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül veren Başkan Zeydan Karalar daha sonra makamına geçerek, ülke genelinde gelenekselleştiği üzere, başkanlık koltuğunu Cebesoy İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Mehmet Cafri’ye teslim etti.

WhatsApp Görsel 2023-04-23 saat 12.17.40

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Kahya Demirhan’ın da katıldığı devir teslimde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın koltuğuna oturan Mehmet Cafri, çeşitli talimatlar verdi.

Mehmet Cafri, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara şifa, ölenlerin yakınlarına sabır diledikten sonra ilk talimat olarak, okullarının bahçesindeki oyun alanının üzerinin kapatılmasını istedi.

Mehmet Cafri, Lunapark ve parklarla ilgili de talimatlar verdi.

Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Cafri’nin talimatlarını ayakta dinledi ve gereğinin yapılacağını söyledi.

WhatsApp Görsel 2023-04-23 saat 12.17.42

Editör: Haber Merkezi