2021 Tüm Emekli Sen Mersin Şube Başkanı Hüseyin Kurt; 28 Mayıs düğün bayram olsun

Kurt açıklamasına şu şekilde devam etti;

Bütün üye ve dostlarımızı yarım kalan işimizi tamamlamaya çağırıyorum. Biz emeklileri sefalete mahkum eden bu iktidara 28 Mayıs 2023'te artık yeter git diyeceğiz.

Biliyoruz ki Erdoğan dev medya gücüne, iktidarda olmanın bütün avantajlarına, kamu kaynaklarını seçim propagandası için kullanmasına rağmen istediği sonuca ulaşamadı, zafer kazanamadı.

İktidarın oyları azaldı

Emeklileri derin yoksulluğa, gençlerimizi yaygın işsizliğe, yetişmiş eğitimli insanlarımızı geleceklerini yaban ellerde aramaya mahkûm eden istibdada karşı halk tepkisinin güçlendiğini gördük. Gerçek çözümler yerine seçimi kazanmaya yönelik pansuman tedbirlere artık aldanmıyoruz.

28 Mayıs 2023'ü referanduma çevirelim

Seçimi ilk turda bitiremedik ama ikinci tura taşıdık. AKP'nin emeklilerin sorunlarını çözecek iradesi ve niyeti yoktur. İktidarı tekrar kazanırsa bugüne kadar yaptığına devam edecek yoksulluğumuzu artırmaya devam edecektir.

28 Mayıs düğün bayram olsun

Zafere ulaşana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Eşlerimize, oğullarımıza, kızlarımıza, torunlarımıza özgür vatan, demokratik laik cumhuriyet, sömürüsüz emek borcumuz var.

2021 Tüm Emekli Sen Mersin Şube Başkanı

 Hüseyin Kurt

Editör: Haber Merkezi