• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.987 %1.93
  • ETHERIUM 3.261 %-0.12
21°

MERSİN Haberleri

MERSİN haberleri ve güncel MERSİN gelişmeleri, MERSİN ile ilgili tüm video, MERSİN fotoğrafları ve MERSİN haberleri Habere Güven sitemizde


Yerel Haberler

GÜLNAR’IN LEZZETİYLE MEŞHUR ATALIK NOHUTUNU GELECEK NESİLLER DE BİLECEK

Kent

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu yaz da açtığı kurslar ile çocukların hayallerine ilk adımı atmasını sağladı.

Kent

Sıcak havaların etkili olduğu kent genelinde hem vatandaşların serinlemesini sağlamak, hem de sıvı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla limonata dağıtımına başladı

Kent

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yaz döneminde Mersin’in farklı noktalarında verdiği ‘Yaz Dostum’ konserlerinin 2024 sezonu başladı.

Eğitim

‘Otizm Aile Danışma Merkezi’ danışmanları, ‘Otizmli Çocuklarda Davranışçı Bakış Açısıyla Tuvalet Becerileri Kazandırma’ eğitimi verdi.

Yerel Haberler
Yerel Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Doğa Parkı, Kurban Bayramı ile birleşen 9 günlük tatilde de ziyaretçi...

Kent

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi bünyesinde 4 merkez ilçede temizlik ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Bilim - Teknoloji

Mersin Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı bünyesinde ikinci ‘Ay Gözlem Etkinliği’ gerçekleştirildi.

Kültür Sanat

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Mersin Sinema Ofisi’nin, organizasyonunu üstlendiği ilk film olan ‘Kesilmiş Bir Ağaç Gibi’nin çekimleri tamamlandı.

Spor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, çok geniş katılımlı bir çalıştay gerçekleştirdiklerini belritti,

Yerel Haberler
Kent

Mersin Büyükşehir, güvenliği de en üst düzeyde tutarak cankurtaran, özel güvenlik ve zabıta ekibi ile de plajlarda hazır halde bekliyor.

Yerel Haberler
Kadın
Eğitim