ADANA-Bir dizi ziyaret ve il binası açılışı için kente gelen Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Genel Başkan Yardımcıları ile partililer Adana Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesislerinde düzenlen kahvaltılı basın açıklamasında gazetecilerle bir araya geldi.

Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin’in katıldığı İl Binasının açılışının ardından, Adana Ticaret Odası, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’e ziyaretler yapıldı.

Emep Milletvekili Sevda Karaca Mega Polieliten İşçilerinin Saldırıya Uğramasını Bakana Sordu Emep Milletvekili Sevda Karaca Mega Polieliten İşçilerinin Saldırıya Uğramasını Bakana Sordu

3-131

SEÇİM STARTINI ADANA’DA VERDİK

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde medya mensuplarının büyük ilgi gösterdikleri tanıtım toplantısında gündeme dair konuşan Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, “Bürokrasinin her kademesinde görev yaptım. Bir gömleğimiz bürokratlık gömleği, ötekisi ise üniversite. 1989 yılından itibaren üniversite hocasıyım. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Enstitüsü Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yaptım. Diğer bir gömleğimiz ise tabii ki siyasetçi gömleğimiz. Rahmetli Süleyman Demirel’in gençlik kollarından geliyorum. Gençlik kollarından gelen arkadaşlarımız var. Diğer örneğimiz ise ben bir köylü çocuğuyum. Cumhuriyetin bir hocası olarak, bir Atatürkçü olarak, Cumhuriyetin bir devrimci evladı olarak yetiştirildik. Yaşadığımız 22 yıllık süreç bugünleri bilen bir çocuk, bir genç olarak çok gücüme gidiyor” diye konuşarak, bunun sebeplerine de değindi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz Çukurova Gazeteciler Cemiyetinde Adana Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Adaylarını adayları açıkladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Kürşat Erdil, Seyhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Uyğur, Yüreğir Belediye Başkan Adayı İbrahim Avşar, Çukurova Belediye Başkan Adayı İlker Yılmaz oldu.

5-80

İL BİNASININ AÇILIŞI YAPILDI

Düzenlenen toplantının ardından il binası açılışına geçen Öz, Adalet Partisi Adana İl Binası’nın 57’nci olduğunu söyledi. Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin ile partinin üst düzey yöneticilerinin katıldıkları açılış törenine vatandaşlar da ilgi gösterdiler.

Türkiye genelinde 31 Mart seçimlerine kadar toplamda 72 il binası açacağını ve 72 ilde seçimlere gireceklerini belirten Öz, “Açılışlarımız devam edecek. Hedefimiz, seçimlere kadar 72 ilde il başkanlığı açmak. 31 Mart’ta 72 ilde seçimlere gireceğiz. Türkiye genelinde ittifak görüşmelerimiz devam ediyor. Geçmişte ATA İttifakı’nı kurduk. Seçmen bize teveccüh gösterdi. 5,2 oy aldık. Şimdi daha fazla oy alacağımızı tahmin ediyoruz." dedi.

4-119

ADANA TİCARET ODASINA ZİYARET

İl binasının açılışından sonra Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Genel Başkan Yardımcıları ile belediye başkan adayları Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram’a ziyarette bulundular.

BAŞKAN ZEYDAN KARALAR’A ZİYARET

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Genel Başkan Yardımcıları ile belediye başkan adayları Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ziyarette bulundular. Heyet, Başkan Karalar ile samimi ortamda geçen ziyaret sırasında Adana ile ilgili sohbette bulundular.

10-23

ADANA VALİSİ KÖŞGER’E ZİYARET

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Genel Başkan Yardımcıları ile belediye başkan adayları Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’e nezaket ziyaretinde bulundular.

METRELİK KEBAP İLE CANLI YAYIN

Bir dizi ziyaret ve il binası açılışı için kente gelen Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Genel Başkan Yardımcıları ile partililere yorucu bir günün ardından ünlü bir kebapçıda metrelik Adana Kebabı ile şalgam suyu ikram edildi.

Son olarak Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz ile Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Kürşat Erdil yerel bir tv kanalına canlı yayın konuğu oldular.

8-34

Editör: Haber Merkezi