Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Akademi Derneği depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

Akademi Derneği, asrın felaketi olan depremin ardından, deprem bölgesinden Mersin ilinde yurtlara yerleştirilen depremzede çocukları unutmadı.

Mersin ilinde depremzede çocuklar için şekerleme sepeti hazırlayan Akademi Derneği’nin Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Başkan Yardımcısı Fatma Yeşilkuş,23 Nisan’da yüzlerce çocukla bir araya geldi.

IMG-9024

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda depremzede çocuklara şekerleme sepetlerini ve oyuncaklarını dağıtan Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Çocukların gözlerinde gördüğümüz o umut ve mutluluk bizlere güç veriyor. Onlar ülkemizin aydınlık yarınları. Biz bu özel günde tekrardan onlarla bir araya gelmekten, onlarla sohbet etmekten çok mutlu olduk. Çocuklar hayata sımsıkı sarılsın, gözlerindeki umut ışığı parlamaya devam etsin diye var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

Çocuklarla buluşmasında gelecek planlarını dinleyen, aynı zamanda taleplerini de not alan Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Başkan Yardımcısı Fatma Yeşilkuş, “Sizler geleceğin Türkiye’sinin mimarı olacaksınız. Ülkemizi her alanda daha ileri seviyelere ulaştıracak başarılarınızı duymayı dört gözle bekliyoruz. Sizler bizim kardeşlerimiz oldunuz. Bizler ve üyelerimiz, sizlerin ihtiyaç duyacağı her türlü yardımda bulunmaya hazırız. İyi ki varsınız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi