19 Mayıs Bir Başka Oluyor Seyhan’da 

Seyhan’da 19 Mayıs Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde gerçekleşen ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kutlamalarda halk oyunları, Seyhan Polifonik Korosu ve Müzisyen Adam konserleri ile futbol, basketbol, badminton, çapraz voleybol, langırt-mini tenis ve karate gösterileri yapıldı.

SEYHAN'DA 19 MAYIS COŞKUSU 4

AKAY “ ŞİDDETLE GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ 19 Mayıs, emperyalizme karşı Kurtuluş Savaşının başlangıç günü. Mustafa Kemal Atatürk bugünü çok önemli görmüş. Bağımsızlığa kavuşmanın getirdiği sevincin devamının sağlanmasının gençlere teslim edilmesiyle gerçekleşeceğini ifade edip Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan etmiş. Gerçekten de bugünün dünyasında şiddetle gençlere ihtiyacımız var. Yaşlanmış ve geçmiş düşüncelerle içinde bulunduğumuz sıkıntıları giderebilmemiz mümkün değil. Ülkemizde kalmayıp yurt dışına giden nitelikli gençlerimiz var. Bunun mutlaka önüne geçmeliyiz. Gençlerimiz hem bedensel hem de zihinsel olarak zihinde olmanın yolunu sporla bulacaklardır. Bunun içinde spor yapmak mutlaka şart” dedi.

SEYHAN'DA 19 MAYIS COŞKUSU 3

BAŞKAN AKAY, VETERANLAR VE GENÇLERLE GÖSTERİ MAÇINDA FORMA GİYDİ

Başkan Akay, Adana Demirspor, Adanaspor, spor paydaşları ve gençlerle gösteri maçında da forma giydi. Akay, kentin iki güzide takımında forma giyen isimlere bu önemli günde aralarında bulunmalarından dolayı da teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi