BEN ANNEMİN SIRLARIYIM

Bülent Demircioğlu

Çocuğunuz ve Çocukluğunuz İyileşmeyi Bekliyor

Günümüzde artık hastalıkların yalnızca fiziksel bedenimizle ilgili olmadığı kabul edilen bir gerçek. Hatta bedenimizdeki hastalıkların bazıları yaşadığımız travmatik olayların sonuçları olarak ortaya çıkar.  

“Yaşadığımız travmatik olaylar enerji bedenimizi zedeler ve zaman içinde fiziki bedende ‘hastalık’ adını verdiğimiz mesaj oluşur.”

Peki küçük bir çocuğun doğuştan nasıl bir travması olabilir? Henüz yaşam deneyimi olmayan bir bebek ne ara travma yaşamış olabilir? Onun hastalığının da sebebi travmalar mıdır?

Ben Annemin Sırlarıyım (2)

Bülent Demircioğlu yeni kitabı Ben Annemin Sırlarıyım ile tüm bu soruların ve çok daha fazlasının yanıtını veriyor. Bebeklerin travmaları ebeveynlerinden ne şekilde devraldığını, bunların bebeğe nasıl kodlandığını anlatıyor. Üstelik bu kodları temizleme yollarıyla beraber!

Tamamı gerçek hikâyelerden alıntı olan ve okurlarına herhangi bir kimyasal/ilaç/organik karışım önermeden anne babaların çocuklarını nasıl iyileştirebileceklerini anlatan bu kitabı okuduktan sonra yalnızca çocuğunuzu değil kendi çocukluğunuzu da iyileştireceksiniz.

Bülent Demircioğlu’nun yazdığı Ben Annemin Sırlarıyım Destek Yayınları’ndan çıktı.

Arka Kapak Yazısı:

Geçmiş iyileşirse gelecek de iyileşir...

“Dedesi koruk yer torununun dişi kamaşır” diye bir atasözü vardır. Anne babaların hatırlamadığı sırlar bile, çocukları hasta eder. Hepimiz bir zaman tünelinde seyahat ediyoruz, üstelik dededen toruna hiçbir şey kaybolmuyor bu tünelde.

Zaman su gibi akıp geçiyor, yıllar yılları kovalıyor sanıyoruz ama çoğu hiç geçmiyor ve içindeki anılarla yerinde öylece duruyor. Hatırlamadıkların bile hem seni hem çocuğunu hasta etmeye devam ediyor.

Oysa hepsini iyileştirmek mümkün...

Geçmişin karanlık tüneline girmeye cesaret edersen, hem çocuğunun fiziksel hastalıklarını hem de kendi çocukluğunu ve hastalıklarını iyileştirebilirsin. Sen çocukluğuna bir adım attığında çocukluğun da sana on adım atacaktır, çünkü sırlar her zaman ortaya çıkmak ister. Senin “hastalık” sandığın deneyim, aslında çocukluğunun anlaşılmamış bir mesajıdır. Bu kitap geçmişle yüzleşmek için değil anlamak ve iyileştirmek için yazıldı.

Yazar Hakkında:

Bülent Demircioğlu 1972 yılında Antakya’da doğdu, ilk, orta ve lise öğrenimini Antakya’da tamamladı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandı, 1995 yılında ilk kliniğini İstanbul’da açtı. 1993 yılında Çin Tıbbı ile ilgilenmeye başlayıp, mesleki bazı uygulamaları Çin Tıbbı ile bütünleştirdi. 1998 yılında Hatay’a taşındı ve yeni bir klinik açtı. Reenkarnasyon hikâyelerinin çokça anlatıldığı bu bölgede aile dizilimi ve psikosoybilim araştırmalarını örneklendirecek birçok vaka üzerinde çalışma yaptı. Kendi çözümsüz hastalıklarını (boyun fıtığı, hassas bağırsak sendromu, migren) bilinçaltı tekniklerle çözerek bilinçaltı travmaların hastalıklar üzerindeki bağlantısını fark etti, 2020 yılında Yeni Alman Tıbbı, Şamanizm, Hipnoz, Radyestezi, Çin Tıbbı bilgilerini birleştirerek ReSetting sistemini kurdu.

Halen diş hekimliği yapan Bülent Demircioğlu 1000 üzeri vakada bilinçaltı çözüm teknikleri ile çalışma yaptı ve çözüm sağladı. Her ay ReSetting bilinçaltı hastalık çözümleri ile ilgili eğitim vermeye devam etmektedir. ReSetting Çocuk Hastalıkları Bilinçaltı Çözümleri, ReSetting Kilo Sorunları Bilinçaltı Çözümleri, A’dan Z’ye Hastalıklar ve Çözümleri ve Şamanizm Ritüelleri eğitim konuları arasındadır.

Editör: Haber Merkezi