Adana Devecileri Onursal Başkanı Cumali İncesoy’dan                    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumali İncesoy " Tam 99 Yıldır Atamızın Açtığı Yolda Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz. "

Milli Bayramlar ülkemizin ve milletimizin daima birlik ve beraberlik ruhunun en zirvede yaşandığı ve yeniden pekiştiği günlerdir. Milli mücadele döneminde birlik ve kardeşlik içinde düşmana karşı mücadele eden milletimiz bugün kurduğu Cumhuriyetin 99. yılını büyük bir coşku ve birliktelik içinde kutlanıyor.

Çağlara medeniyet mührünü vuran aziz milletimiz, milli mücadele sırasında yaşanan zor şartlara rağmen istiklalinden vazgeçmeyerek nasıl var olmak şuuru ortaya koyduysa, zaman boyunca yaşayacağımız her sıkıntılı dönemi de aynı ruh ve inançla aşmaya kararlı olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.

Bizler Adana Devecileri Olarak, Tam 99 Yıldır Atamızın Açtığı Yolda Cumhuriyetimizi Koruyacak ve Yaşatacak Gençlerimizi Yetiştirmek İçin Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz. Yapı Taşımız Atatürk İlkeleri, Işığımız Eğitimdir. Yolumuz Uygarlık Yoludur, Hedefimiz İleri ve Daima İleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Editör: Haber Merkezi