Tesettür giyim modası günümüzde oldukça fazla kişi tarafından takip ediliyor. Çeşitliliğe bakıldığında bu alanda oldukça fazla tasarıma yer verildiği görülüyor. Özellikle son yıllarda tesettür giyimde de koyu renk ve sade modellerin dışına çıkıldı. Tek parça ürünlerden ikili ve üçlü takımlara, eşarplardan şık şallara birçok seçenek bulunuyor. Bu kategorideki farklı ürün tasarımları içinden isteyen herkes kendi tarzına uygun ürünler bulabiliyor.

Tesettür Ürün yelpazesi içinde sade şık tesettür elbise modelleri bulabileceğiniz gibi spor tesettür, genç tesettür ve büyük beden tesettür gibi farklı alternatifler de bulmanız mümkün. 2022 yılında genç tesettür giyim kombinleri özellikle salaş tarzda tasarımlarla dikkat çekiyor. Zülays genç tesettür giyim seçenekleri içinden tarzınıza en uygun ürünleri seçmek için acele edin!

2022 Genç Tesettür Giyim Kombinleri Nelerdir?

Tesettür giyim modası 2022 yılına gençlerin tarzına uygun modeller ile giriş yaptı. Jean kumaşlardan şifon kumaşlara birçok seçenek ile karşılaşabileceğiniz moda akımında oldukça şık genç tesettür kombinleri yapabilirsiniz. Bu kombinler içinde tek parça ürünler içerisinden tarzınıza en uygun seçimleri yapabileceğiniz gibi ikili tesettür takımları da tercih edilebilirsiniz.

Özellikle son yıllarda hem günlük giyimde hem de iş yaşamında kadın trençkot modelleri çok fazla tercih ediliyor. 2022 yılında daha salaş bir tarzla karşımıza çıkan kadın trençkotlar, her ortamda şık ve bakımlı görünmenizi sağlıyor. Tesettür giyimi seçen kişiler için oluşturulan ürün yelpazesi içerisinde en geniş seçeneğe sahip en güzel tesettür giyim parçalarından biri de elbiselerdir. 2022 yılında elbiseler desenli tasarımları ile dikkat çekiyor.

Elbise modellerinin farklılığı sayesinde hem ofis ortamında hem de bir davette şık ve rahat olabilirsiniz. Kombin seçimlerinde önemli konulardan biri de renklerdir. 2022 yılında daha çok krem, turkuaz ve somon renkler kendini gösteriyor. Bu renkler içinden yapacağınız kombinleri açık tonlarda eşarp ve şallarla tamamlayabilirsiniz.

En Güzel 2022 Genç Tesettür Giyim Kombinlerine Göz Atın

Ofis Şıklığında Genç Tesettür Seçenekleri Nelerdir?

Ofis ortamında zarif bir tarz yakalamak isteyen gençler için oldukça fazla seçenekten bahsetmek mümkün. Özellikle açık tınlardaki tek parça elbiseler hem rahat hem de şık bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. 2022 modasına damga vuran çiçek desenli elbiseler ile hem ofis ortamında hem de günlük yaşamınızda çok şık olabilirsiniz. Bu desenler hem asil duruşları ile hem de enerjik olmaları ile göz dolduran kombin parçaları arasında yer alıyor.

Pantolon kombinleri de en az etek ve elbiseler kadar ofis şıklığının bir parçasıdır. 2022 tesettür modasında pantolonların tasarımlarında bel ve basen kısmı dışında paça kısmında da değişiklikler göze çarpıyor. Paça kısmı dar olan modeller kadar boru paçalar da ilgi görüyor. Bu ürünler arasından seçim yaparken kişinin kendi tarzını ve vücut yapısını göz önünde bulundurması gerekir. Bol paça pantolonlar uzun boylu kişilerde daha şık dururken, dar paça modeller daha kısa boylu kişilerde daha güzel bir görüntü verir.

Pantolon modellerini tunik, gömlek ve tişörtlerle kombin yapabilirsiniz. Her biri şık bir tarz oluşturmanız için özenle tasarlanana genç tesettür modellerine Zülays kataloğundan ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi