Kalite ve güvenilir bir marka olmak kullanıcılar açısından büyük önem taşır. Faber Castell markası, rengarenk kalemler, boyalar, özel tasarımlar ve daha birçok kırtasiye ürünü ile kullanıcılardan büyük ilgi görüyor. En uygun fiyatlısından en kalitesine birçok seçenek sunan Faber Castell markası, kırtasiye alanında büyük bir çeşitlilik sunuyor. Nezih güvencesi ile satın alabileceğiniz ürünler ile dilediğiniz gibi bir kullanım elde edebilirsiniz.

Faber Castell Kalem Çeşitleri Nelerdir?

Kurşun kalem, uçlu kalem, tükenmez kalem, pilot kalem gibi tasarımları ile her dönem ihtiyaç duyulan özelliklere göre ürünler sunan Faber Castell’in öğrencilerden, doktor, ressam ve iş insanlarına kadar pek çok kullanıcısı vardır. Mesleklere, sanata ve günlük yaşama uygun ürünler sunan markanın birçok ürün çeşidi bulunuyor.

·         Kurşun Kalem; kurşun kalemlerin üretimlerinde çeşitli renkler kullanılır. Kırmızı, siyah, koyu ve açık tonlar, B1, B2, B3 H1, H2 gibi seçenekleri ile birçok alanda kullanılabilir.

·         Tükenmez kalem; 0.7 ve 0.9 iğne uç ve 0.10 kalın uç seçenekleri bulabileceğiniz tükenmez kalemler siyah, lacivert ve mavi renklere sahip seçeneklere sahiptir.

·         Pilot kalem; 1,5 mm’den 5,1 mm’ye kadar kalın ve mürekkep akış kontrolü bulunan çeşitli pilot kalem modelleri bulabilirsiniz.

·         Eskiz kalemi; farklı uç, renk ve tasarımlara sahip olan çok sayıda eskiz kalemi bulabilirsiniz.

·         Fosforlu kalem; kağıt yapısına ve renk tonlarına göre özel olarak tasarlanmış olan fosforlu kalemler, çeşitli renkler sunuyor.

·         Boya kalemi; yumuşak çizimler yapabileceğiniz boya kalemlerinde ince ve kalın uç modelleri bulunuyor. 7 renk, 12 renk, 24 renk seçenekleri olan setler bulabilirsiniz.

·         Uçlu kalem; uçlu kalemler 0.5, 0.7, 0.9 uç seçenekleri ile herkesin beklentisine uygun kullanımlar sunuyor.

Faber Castell kalem çeşitleri, tüm alanlarda kullanılmak üzere çeşitli özelliklere donatılmıştır.

Faber Castell Kalem Fiyatları

Faber Castell kalem fiyatları ürünlerin özelliklerine göre değişiklik gösterir. Tükenmez ve pilot kalem çeşitlerinde, özel tasarımları bir araya getiren marka, her zamanki gibi kullanım alanını ön plana çıkarıyor. Uygun fiyat avantajları ve mürekkep kalitesi ile kullanım alanı bulan ürünler, kullanıcılarından tam not alıyor.

Faber Castell iğne uçlu tükenmez kalem modelleri renkli 10’lu setler halinde de satılır. Kırmızı, mor, mavi, yeşil, pembe ve turuncu gibi renkler ile renkli çalışmalar yapabilirsiniz. İğne uçlu Faber Castell pilot kalem, tükenmez kalem, renkli tükenmez kalem çeşitleri ile hem çocukların hem de tasarımcıların dünyasına renk katıyor.

Nezih web sitesi üzerinden satın alabileceğiniz Faber Castell ürünleri çeşitliliği ve kalitesi ile dikkat çekiyor. Çocukların, öğrencilerin, yetişkinlerin ve tasarımcıların en iyi kalem, dosya, silgi, yazı, çizim ürünleriyle tanışmasını sağlayan Nezih Kırtasiye uygun fiyat avantajları da sunuyor.  Kalem kutusu, kalem, kağıt, dosya ve çok daha fazla ürün içinden seçimler yapmak için Nezih Kırtasiye’ye gelin!

Editör: Haber Merkezi