Generali Group, en iyi yetenekleri istihdam etmek, çalışanlarının refahına katkıda bulunmak ve çalışma ortamını iyileştirmek için uyguladığı politika ve stratejiler ile İK mükemmelliği için küresel sertifika kuruluşu olan Top Employers Institute tarafından 2024 yılında da "En İyi İşveren" olarak seçildi.

Top Employers Institute tarafından düzenli olarak her yıl verilen “En İyi İşveren” sertifikası, Assicurazioni Generali, Generali İtalya ve Generali İspanya tarafından alındı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Assicurazioni Generali'nin genel puanı 2023 yılına kıyasla %5 artarak %93,52'ye ulaştı. Bu yükselişte insan kaynakları stratejilerinin etkinliği ve uygulanması, çalışma ortamının iyileştirilmesi ve çalışanların sağlık ve refahını teşvik eden özel eğitimler programları etkili oldu. Bunun dışında iş-yaşam dengesine özel önem verilerek çalışan deneyiminin daha da iyileştirmesi uygulamaları da Top Employers Institute tarafından ayrıca değerlendirildi.

ÇSG, 1 Mayıs'ı alkışlıyor ÇSG, 1 Mayıs'ı alkışlıyor

Generali Group, hibrit 'akıllı çalışma' modeline önemli yatırımlar yapmaya ve özel yeteneklerin işe alımının yanı sıra onların eğitimleri ile bireysel büyüme ve gelişime dikkat edilmesi programlarına devam ediyor. Group ayrıca çalışanların ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ve geniş kapsamlı kurumsal sosyal yardım programlarını daha kapsayıcı hale getirerek sürdürülebilir ve gelecek odaklı bir kültür oluşturuyor.

Editör: Haber Merkezi