EĞİTİM Haberleri

EĞİTİM haberleri ve güncel EĞİTİM gelişmeleri, EĞİTİM ile ilgili tüm video, EĞİTİM fotoğrafları ve EĞİTİM haberleri Habere Güven sitemizde


Gündem

"Eğitim hakkı, gerçek anlamda diğer hakların da güçlü biçimde yaşam bulması sağlandığında gerçek anlamını kazanmaktadır."

Emek

Hiçbir üyemizi bu eziyetin karşısında yalnız bırakmayacağız. Bizlere yaşatılan bu hukuk garabetini, uluslararası platformlarda ısrarla anlatmaya devam edeceğiz.

Gündem

Eğitim-İş olarak Anayasa’yı, kişi hak ve özgürlüklerini, seçme ve seçilme hakkını hedef alan Can Atalay kararını şiddetle kınıyor, çok geç...

Eğitim

Eğitim Sen; Diyanet İşleri Başkanlığı, ilkokul öğrencilerine yönelik olarak, “Genç Gönüller, Çocuk Gönüllerle Buluşuyor Projesi”ni başlatmıştır.

Yerel Haberler
Emek

Toprak; Bu topraklarda eğitim emekçileri 116 yıldır direncin, mücadelenin, dayanışmanın ve umudun öyküsünü yazıyor ve yazmaya devam edecek.

Eğitim

Okullar bilim yuvalarıdır. Geleceğimizi asla gerici cemaatlere ve tarikatlara teslim etmeyeceğiz. ÇEDES projesi şu anda 81 ilde uygulanmaktadır.

Eğitim

EĞİTİM SİSTEMİNDE YAŞANAN SORUNLARIN ÜLKEDEKİ EKONOMİK, TOPLUMSAL VE SİYASAL ALANDA YAŞANAN GELİŞMELERDEN AYRI VE BAĞIMSIZ OLMADIĞI AÇIKTIR.

Eğitim
Gündem

Öğrenci Veli Derneği Denizli Şube Başkanı Elif BEKCİ; Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bugüne kadar ki uygulamalarıyla anayasal ve yasal...

Emek

Eğitim Sen, sadece sendikal hak ve özgürlüklerin değil, aynı zamanda Türkiye'deki emek, barış ve demokrasi mücadelesinin de özneleri arasında yer...

Gündem
Emek
Emek

“Birlikte Güçlüyüz, Birlikte Başaracağız!" şiarıyla gerçekleştirilen Eğitim Sen 12. Olağan Genel Kurulu Ankara'da üç gün sürdü.

Eğitim

Eğitim-İş; Yanlış ekonomi yönetimi nedeniyle krizin eşiğine getirilen Türkiye ekonomisi bilimsel olmayan bu uygulama nedeniyle darbe yemektedir.

Eğitim

Eğitim Sen Bergama Temsilciliği Adına Yusuf Gunt; Kış saatine geçilmemesinin toplum sağlığı üzerine olumsuz etkileri dikkate alınmalıdır.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu