• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
23°

EĞİTİM Haberleri

EĞİTİM haberleri ve güncel EĞİTİM gelişmeleri, EĞİTİM ile ilgili tüm video, EĞİTİM fotoğrafları ve EĞİTİM haberleri Habere Güven sitemizde


Eğitim

Bilim karşıtı eğitimi reddediyoruz Cumhuriyet Halk Partisi, (CHP) İktidarın "Maarif Modeli" adıyla dayatmaya çalıştığı laiklik karşıtı, gerici eğitim modeline karşı...

Eğitim

Eğitim Sen üyelerinin MEB önünden TBMM'ye yapmak istedikleri yürüyüşe polisler tarafından izin verilmedi.

Yerel Haberler
Eğitim

Hazar; Eğitimin geldiği bu hastalıklı halin tek reçetesi, Cumhuriyet’e yakışır şekilde laik, bilimsel, çağdaş, adil ve parasız eğitim sisteminin inşasıdır.

Eğitim

Kamusal bir hak olan eğitim, geçtiğimiz yıllar içinde adım adım piyasa süreci içine çekilmiş ve eğitim hizmetleri önemli ölçüde ticarileştirilmiştir.

Eğitim
Eğitim
Eğitim

Panel Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği, Eğitim Sen, Eğitim-İş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Çukurova Öğretim Elemanları Derneği tarafından düzenlendi.

Yaşam
Eğitim

Eğitim çalışanlarının hak ve hukukunu yerle bir edecek olan bu taslağın eğitim çalışanlarının istediği şekilde düzenlenmesi için mücadele etmek zorundayız

Eğitim

Eğitim Sen olarak, dini esaslara dayalı toplum modelini temel alan, laiklik ve bilim karşıtı yeni müfredatı reddediyoruz.

Eğitim

Eğitim Sen Adana Şubesi; Adana’nın sıcakları ile uğraşma konusunda bu sınıflarda sınava girecek öğrenciler için bir adaletsizlik söz konusudur.

Siyaset
Eğitim
Eğitim

Özgür Özel; "Cumhuriyet’le derdi olan bir bakan, Cumhuriyet’le sorunu olan bir müfredat dayatmaktadır."

Eğitim