Eğitim ve iş yaşamında İngilizce bilmek neredeyse zorunluluk haline geldi. Kalıplaşmış ve gramer ezberleriyle öğrenmeye çalıştığınız İngilizceyi farklı metotlarla kolayca öğrenebilirsiniz. Anadil seviyesinde İngilizce bilen eğitmenlerle konuşarak İngilizce öğrenebilir, kariyerinizde ve eğitim hayatınızda fırsatları değerlendirebilirsiniz. Evrensel bir dil olan İngilizceyi okul hayatındaki gibi klasik ezber yöntemle öğrenmeye çalışmaktan sıkıldıysanız Dünya Dil Kayseri İngilizce kursu ile tanışabilirsiniz.

Günümüzde bilgiye ulaşmak oldukça kolayken genelde kaynakların orijinalleri İngilizce’dir. Kariyerinizde kendinizi geliştirmek ve yeniliklere anında ulaşmak için İngilizce yetkinliğinizi geliştirmelisiniz. Ülkemizdeki birçok iş fırsatında İngilizce bilmek oldukça önemli bir fark yaratmaktadır. Bununla birlikte uluslararası kariyer hedefinin temel anahtarı İngilizce bilmektir. Lisans, yüksek lisans, staj ve iş hayatı için belirli bir seviyede İngilizce bilmeniz gerekir.

Yurtdışına seyahat ederken, müşterilerinizle konuşurken, yeni iş fırsatlarını değerlendirirken İngilizce oldukça önemlidir. “İngilizceyi öğrenemiyorum” tabusunu yıkmak için yeni öğrenme metotlarını denemelisiniz. Gündemi takip etmek ve kendinizi geliştirmek için Kayseri İngilizce kursu arıyorsanız Dünya Dil ve Akademi ile tanışabilirsiniz.

Kayseri İngilizce Kursu Seçiminde Neden Dünya Dil ve Akademi'yi Seçmelisiniz?

Kayseri İngilizce kursu seçiminde Dünya Dil ve Akademi, A1 seviyesinden C2 ileri seviyeye kadar İngilizce kurları sunmaktadır.

Grup ve birebir ders seçenekleriyle dilediğiniz ders yöntemini seçebilirsiniz. Online dil eğitimi en fazla 10 kişiden oluşurken sınıfların oluşması için 5 kişinin olması yeterlidir. Grup eğitimi öncesinde seviye belirleme sınavı yapılır.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan Dünya dil ve Akademi’de İngilizce kursu sonrasında MEB onaylı katılım sertifikası alarak iş başvurularında rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Kayseri İngilizce kursu, hafta içi ve cumartesi günü olarak planlanmakta ve kursiyerlere göre ayarlanmaktadır.

Gramere ve ezbere dayalı İngilizce kurslarından verim alamadıysanız benzersiz öğretim metoduyla İngilizce öğrenebilir ve İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz. Okuma, yazma, dinleme ve konuşma yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.

Kayseri İngilizce kursu kaydı sonrasında gerekli materyaller, kursiyerlere iletilir. Okuma, dinleme ve çalışma kitaplarıyla birlikte rutin deneme sınavları ile gelişiminiz izlenir.

Eğitim ve iş hayatında teklifleri ve fırsatları yakalamak için gerekli İngilizceyi öğrenmek ve sertifika sınavlarında başarılı olabilmek için Kayseri İngilizce Kursu seçiminde Dünya Dil ve Akademi’yi tercih edebilirsiniz. Detaylı bilgi almak için Dünya Dil ve Akademi sitesini ziyaret edebilir ve aklınızdaki soruları iletişim kanallarından sorabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi