Yıldızlardan Çocuklara Kitap Yağacak

Köy okullarında eğitim gören çocukların desteklenmesi amacıyla gerçekleştirilen "Ünlülerle Dünyanın En Meşhur Masalları" projesi, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kitabı Olmayan Çocuk Kalmasın" sloganıyla Herkese Kitap Vakfı, Destek Medya ve Gold Yapım iş birliğiyle hayata geçirildi.

Herkese Ki̇tap Vakfi̇ Baskani̇ Bulent Senver Evri̇m Alasya Destek Medya Grup Baskani̇ Yelda Cumali̇oglu

HERKESE KİTAP VAKFİ BASKANİ BULENT SENVER-EVRİM ALASYA-DESTEK MEDYA GRUP BASKANİ YELDA CUMALİOGLU

Ünlü oyuncuların seçtiği masalların yer aldığı ve geliriyle köy okullarına kitap desteği sağlanacak olan "Ünlülerle Dünyanın En Meşhur Masalları" kitabının lansmanı önceki gün The Stay Boulevard Nişantaşı’nda yapıldı. Lansmana, Herkese Kitap Vakfı Başkanı Bülent Şenver, Destek Medya Grup Başkanı Yelda Cumalıoğlu, Herkese Kitap Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Nil Şenver ve Yosun Güreli, Gold Yapım yetkilileri ve Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncuları Evrim Alasya ile Rahimcan Kapkap da katıldı.

Herkese Kitap Vakfı Başkanı Bülent Şenver, yaptığı açılış konuşmasında, "Her dört kişiden yalnızca birinin düzenli kitap okuduğu araştırmalarla ortaya çıkmıştır. Amacımız, Türkiye’de kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve özellikle çocuklarımıza sevdirmektir. Cumhuriyetimizin 100. yılında, kitap okumayan çocuk kalmasın." ifadelerini kullandı.

Yosun Gureli̇

CHP'li Nurten Yontar: "Öğretmenlik Meslek Kanunu, Eğitim Sistemini Tehdit Ediyor" CHP'li Nurten Yontar: "Öğretmenlik Meslek Kanunu, Eğitim Sistemini Tehdit Ediyor"

YOSUN GURELİ

Destek Medya Grup Başkanı Yelda Cumalıoğlu ise, "Biz masallarla büyüdük, hayatı masallardan öğrendik. Masallardaki karakterler en yakın arkadaşımız oldu. O hikayelerden kendimize müthiş dünyalar yarattık. Cumhuriyetin 100. Yılında, kitapsız, masalsız, hayalsiz çocuk kalmasın istedik." dedi.

Lansmanda konuşan Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncuları, izleyicileri ve sevenlerini elde edilecek gelirle köy okullarındaki çocukların eğitimine fayda sağlayacak projeye destek olmaya ve "Ünlülerle Dünyanın En Meşhur Masalları" kitabını satın almaya davet etti. Kitap için Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalını seçen Evrim Alasya, "Çok güzel bir etkinliğe vesile olduğumu düşünüyorum. Çorbada tuzumuz olduysa ne mutlu. Okumaya destek olacak her şeyin içinde olmaya çok önem veriyorum." dedi. Kitap için Alaaddin’in Sihirli Lambası masalını seçen Rahimcan Kapkap ise "Projede olduğum için çok mutluyum. Umarım hayal kuran, daha çok okuyan bir ülke oluruz." şeklinde konuştu.

Herkese Ki̇tap Vakfi̇ Baskani̇ Bulent Senver Rahi̇mcan Kapkap Evri̇m Alasya

HERKESE KİTAP VAKFİ BASKANİ BULENT SENVER-RAHİMCAN KAPKAP-EVRİM ALASYA

"Ünlülerle Dünyanın En Meşhur Masalları" adlı kitap, Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncularının masallarla ilgili bakış açılarını da yansıtıyor. Kitabın satışından elde edilecek gelirle köy okullarındaki çocuklara kitap desteği sağlanacak.

Herkese Ki̇tap Vakfi̇ Baskani̇ Bulent Senver Ari̇s Pi̇rlanta Yoneti̇m Kurulu Bsk Keri̇m Guzeli̇s Destek Medya Grup Baskani̇ Yelda Cumali̇oglu

Herkese Ki̇tap Vakfi̇ Baskani̇ Bulent Senver Destek Medya Grup Baskani̇ Yelda Cumali̇oglu Ari̇s Pi̇rlanta Yoneti̇m Kurulu Baskani̇ Keri̇m Guzeli̇s

Herkese Ki̇tap Vakfi̇ Baskani̇ Bulent Senver Evrim Alasya Ari̇s Pi̇rlanta Yoneti̇m Kurulu Baskani̇ Keri̇m Guzeli̇s

Herkese Ki̇tap Vakfi̇ Baskani̇ Bulent Senver

Anjelika Akbar Destek Medya Grup Baskani̇ Yelda Cumali̇oglu

#KızılcıkŞerbeti #KitapDesteği #Ünlüler #Masallar #Çocuklar #Eğitim #SosyalSorumluluk #HerkeseKitapVakfı #DestekMedya #GoldYapım #Cumhuriyet100Yıl #KöyOkulları #OkumaAlışkanlığı #EvrimAlasya #RahimcanKapkap #KitapSatışı #Etkinlik #Lansman #Medya #KültürSanat #İşDünyası #BülentŞenver #YeldaCumalıoğlu #YosunGüreli #NilŞenver #KitapOkuma

Editör: Haber Merkezi