İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen narkotik soruşturması kapsamında şarkıcı Murat Dalkılıç’ın bugün sabah saatlerinde gözaltına alındığı bildirildi.

Zeydan Karalar: “Her Şeyin Başı Hukuk ve Demokrasi, Ardından Barış Gelir”
Zeydan Karalar: “Her Şeyin Başı Hukuk ve Demokrasi, Ardından Barış Gelir”
İçeriği Görüntüle

Sanatçı cephesinden yapılan yazılı açıklamada, Dalkılıç’ın sürece ilişkin ifadesinin alınmasının ardından ve gerekli görülmesi halinde yapılacak testler sonrasında aklanacağına olan inancın tam olduğu belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Murat Dalkılıç, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen narkotik soruşturması kapsamında bugün sabah saatlerinde gözaltına alınmıştır.

Kendisinin bu süreçte ifadesinin alınmasının ve gerekli görülmesi halinde vereceği test örneklerinin ardından aklanacağına inancımız tamdır. Geçirdiği burun ameliyatlarına bağlı olarak kullandığı antibiyotik ilaçlar dışında herhangi bir şekilde illegal madde kullanmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Soruşturmaya ilişkin resmi makamlarca yürütülen işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

Muhabir: Haber Merkezi