Çukurova Belediye Başkan A. Adayı Orhan Bayram; Umut dolu bir Çukurova için ve daha güzel bir gelecek için haydi Çukurova…

WhatsApp Image 2023-12-16 at 19.28.40 (1)

Bayram Çukurova İlçe'de Yaşayanlara Yönelik Çağrısında Şunları İfade Etti;

Siz kalbi aydınlık yarınlar için çarpan kıymetli Çukurovalılar;

Adana’mızın ve Çukurova’nın asil, güzel ve onurlu insanları;

İnsan, bir başka insana dokunabildiğinde daha anlamlı bir hal alarak değer kazanır. Ancak bir başkasının mutluluğuna ortak olduğunda; acısını, sıkıntısını kendine dert edindiğinde ve bu dertlerin çözümüne katkı sunabildiğinde yaşamı anlamlanır. Bu bakış açısından hareketle topluma hizmet etmek demek, içinde yaşadığımız bölgenin hem yaşam kültürünü yükseltmek, hem de yönetim tarzını daha ileri bir seviyeye taşımak demektir. Ben bu sorumluğu geleceğimiz için, Çukurova’mız için bir ödev olarak görmekteyim.

Daha yaşanılabilir bir Çukurova oluşturmanın yolu ancak daha doğru, daha şeffaf ve daha kaliteli bir hizmet odaklı belediyecilik anlayışından geçer. Bir kardeşiniz ve evladınız olarak böylesi bir belediyecilik anlayışını hayata geçirebilmek için 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimlerde CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı olarak huzurunuzdayım.

Kıymetli desteklerinizle sorunlarımızı hep birlikte ve el ele vererek çözmeyi talep ediyor ve sizlerle birlikte daha güzel yarınlara ilçemizi taşımak istiyorum.

Umut dolu bir Çukurova için ve daha güzel bir gelecek için haydi Çukurova…

Sözüm sana Adana, Başka bir Çukurova!

ORHAN BAYRAM KİMDİR?

Ekran görüntüsü 2023-12-17 091243

Milliyetçi Sol Parti (MİLLİ SOL) Genel Başkanı Hüseyin Alpay, TAŞERONA KADRO VERİLSİN Milliyetçi Sol Parti (MİLLİ SOL) Genel Başkanı Hüseyin Alpay, TAŞERONA KADRO VERİLSİN

Orhan Bayram, 4 Aralık 1974 tarihinde Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. 1994 yılında Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümüne başlarken CHP üyesi oldu. Genç bir Cumhuriyet Halk Partili olarak başladığı üniversite hayatına CHP’nin üniversite temsilcisi olarak devam etti. Aynı yaşlarda ticaret hayatına başlayarak iş dünyasına adım attı. 1998 yılında CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı olarak CHP’ye hizmet etmeye devam etti. O dönem yaptığı birçok çalışma ve mücadelenin ardından gerçekleşen CHP Gençlik Kolları kurultayında Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2014 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adana-Yüreğir Belediye Başkan Adayıydı. Cumhuriyet Halk Partisi ile bağını koparmadan iş hayatını da sürdürdü. Türkiye'de faaliyet gösteren uluslararası ölçekli inşaat ve organizasyon şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptı. Orhan Bayram İnşaat A.Ş. adıyla kurduğu şirket ile Adana’ya güvenli konutlar ve iş yerleri kazandırdı. Çeşitli sivil toplum kuruluşları üyelikleri ile kültür, sanat, çevre gibi pek çok sosyal alanda gerçekleştirilen çalışmalara ve etkinliklere katıldı. CHP Adana Kurultay Delegesi olarak sürdürdüğü siyaset hayatında CHP’nin başarısı için mücadele etmeye devam etmektedir.

Orhan Bayram, 2024 Yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adana-Çukurova Belediye Başkan Aday Adayıdır.

Editör: Süleyman Devrim Boğa