• GELECEĞİN KARATECİLERİ SEYHAN’DA YETİŞİYOR
  • BAŞKAN AKAY’DAN KARATE SPORUNA TAM DESTEK
  • SEYHAN’DA SPORA DESTEK BİTMİYOR

Yıl boyu aralıksız ve ücretsiz gerçekleşen Seyhan Belediyesi spor okullarına yeni bir branş daha eklendi. Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde hafta içi her gün 7-14 yaş arası gruplara Antrenör Şaban Apaka nezaretinde ücretsiz karate eğitimi verilmekte.

BAŞKAN AKAY: DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDİYOR

SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AKİF KEMAL AKAY

Spora ve sporcuya olan desteklerinin artarak devam ettiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Her ay ortalama üç bin civarında çocuğumuzun eğitim aldığı spor okullarımızda Futbol, Atletizm, Hentbol, Cimnastik, Yüzme (yaz dönemi), Tenis, Basketbol, Voleybol, Satranç, Uzak Doğu Sporları branşlarının ardından karate eğitimi de başladı. Gençlik ve Spor İl müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde gerçekleştirilen karate kursumuzda yer alan sporcuların kıyafetleri dikimevimizde hazırlandı. Gelecekte iyi bir insan yada sporcu olabilmenin eğitimini alan çocuklarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

“BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Hafta içi milli sporcu Elif Pakdil ile birlikte gerçekleştirilen karate eğitimlerine her geçen gün ilginin arttığını ve sporcu sayısının fazlalaştığını belirten Antrenör Şaban Apaka, “ Ailelerimizde çalışmalarımızı yakından takip etmekte. Bu durum bizleri son derece mutlu etmekte. Karateci çocuklarımıza Emre Gönlüşen Spor Tesisleri’ni hizmete açmasının yan ısıra kıyafetlerini de karşılayan Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay  ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi