İyi Parti Seyhan İlçe Başkanlığı’na Kadın Aday

SULTAN ZEYNEP ERCİYES SEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

ERCİYES: AKŞENER'İ BAŞBAKAN YAPACAĞIZ

SEYHAN'A KADIN ELİ DEĞECEK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Genel İdare Kurulu toplantısında ülke genelinde kongre kararı açıklamasından sonra Adana’da Seyhan Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Sultan Zeynep Erciyes de Seyhan İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren aktif olarak çalışan, teşkilatlanma sürecinde özellikle kadınların siyasette olması için mücadele eden Sultan Zeynep Erciyes, Seyhan ilçe Teşkilatı'nda yaptığı geniş katılımlı bir toplantıyla başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

"BEŞ YILDIR SAHALARDAYIM"

İyi Parti kurulurken bir Cumhuriyet Kadını olarak Genel Başkan Meral Akşener'in 'Cesurlar Hareketi'nde, 'Kurtuluş Mücadelesi' ruhuyla kendisinin de 'varım' dediğini ifade eden Başkan Adayı Erciyes, "Saha çalışmalarında eksiklikleri görerek, ne istediğini bilen bir ekiple çalışıyoruz. Plan-program ve projelerimizle bu yola çıkma kararını aldık. Siyasette kadınlarımızın önünü açmak ve çözüm odaklı, şeffaf bir yönetim anlayışıyla Seyhan İlçemize kadın eli değsin istedik. Beş yıldır gece-gündüz demeden sahada insanlara dokunmaya çalıştım. İl yönetiminin belirli kademelerinde görevler aldım. Şu anda İyi Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi olarak görevimi devam ettirmekteyim" şeklinde konuşarak iktidara yürüyen bir partinin Seyhan İlçe Başkan Adayı olmaktan onur duyduğunu söyledi.

Genel Başkan Meral Akşener'i Başbakan yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden İYİ Parti Seyhan İlçe Başkan Adayı Sultan Zeynep Erciyes, "Partimizi de iktidar yapmak için sizlerle beraber omuz omuza çalışacağımıza söz veriyorum" diyerek, ilçe başkanlık adaylığını duyurdu.

Adana doğumlu olan Başkan Adayı Erciyes, evli ve iki çocuk annesi. Uzun yıllar eğitim sektöründe kente hizmet veren Erciyes, "Bu kutlu yolda davamızı sürdürmek için varız" diyerek sözlerini bitirdi.

YOĞUN İLGİ

Seyhan İlçe Teşkilat binasında yaptığı adaylık açıklamasına yüzlerce İYİ Partilinin katıldığı gözlemlenirken, özellikle kadın üyeler yoğun ilgi göstererek Başkan adayı Sultan Zeynep Erciyes'e desteklerini açıkladılar.

Editör: Haber Merkezi