Türkiye’nin en büyük kültür, sanat ve eğlence platformu D&R, Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’yi İstinyepark’ta okurlarıyla bir araya getirdi. D&R’ın ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşi ve imza gününde Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, son çıkan kitabı “Vazgeçilmez Olmanın Sırrı’’ üzerine okurlarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 

İmza günlerinde sevilen yazarları okurlarıyla bir araya getiren D&R; son günlerde danışanlarının farklı sorunlarını paylaşımıyla dikkat çeken Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’yi ağırladı. D&R İstinyepark’ta kitapseverler ile bir araya gelen Ezmeci Ezmeci’ “Vazgeçilmez Olmanın Sırrı’’ isimli yeni kitabının imza gününde takipçileriyle  buluştu.

Esra Ezmeci

Ezmeci’nin Destek Yayınları tarafından yayımlanan kitabında, “Vazgeçilmez Olmanın Sırrı”nı bağlanmadan şemalara, zihin ve beden bütünleşmesinden aura yükseltmeye kadar vazgeçilmez olmanın ve fark yaratmanın sırlarını anlatıyor. Başarıdan berekete, cinsel çekimden dişil güce kadar yaşamınızda ihtiyacınız olan her alana uygulayabileceğiniz pratiklerle dolu afrodizyakyağlar, kristaller, bitkiler ve özel metotlarla hem bedeninizin hem de yaşamalanlarınızın enerjisini nasıl destekleyeceğinizi gösteriyor.

https://www.dr.com.tr/

Editör: Haber Merkezi