BAŞKAN KOCAİSPİR ÜÇÜZ BEBEKLERİ OLAN AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Yüreğir Belediyesi, Hoş Geldin Bebek uygulaması ile 9 bin ailenin sevincine ortak oldu. Bahçelievler Mahallesi’nde Kılıç ailesine misafir olan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, üçüz bebeklerini kucaklarına alan çifti tebrik etti.

Hayata geçirdiği projelerle vatandaşları iyi günde de, kötü günde de yalnız bırakmayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, kısa bir süre önce Ayşe ve Taha Kılıç çiftinin dünyaya gelen üçüz bebekleri Hamza, Harun ve Hüseyin bebeklere hoş geldin dedi. Bebekler için özel olarak hazırlanan hediye paketlerini aileye teslim etti.

İnsan odaklı hizmetin adı olan Yüreğir Belediyesi, Başkan Fatih Mehmet Kocaispir’in özverili çalışmaları sonucunda önemli projelere imza atıyor. ‘Hoş geldin Bebek’ projesi vatandaşları, özellikle genç çiftleri çok memnun ederken, Başkan Kocaispir, eşi Raziye Kocaispir ve görevli personelle birlikte aileleri ve yeni doğmuş bebekleri sık sık ziyaret ediyor.

Yaptığı ziyarette konuşan Başkan Kocaispir, “Kıymetli genç kardeşlerimi çocukları vesilesiyle tebrik ediyorum. Allah evlatlarına ve onlara hayırlı uzun ömür nasip etsin. Yüreğir’de bebek heyecanı yaşayan ailelerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz. Ekiplerimiz bugüne kadar 9 bin ailemize misafir oldu. Yeni doğan bebeklerimizin vatana, millete ve ailesine hayırlı birer evlat olmalarını temenni ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kılıç ailesi, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, eşi Raziye Kocaispir ve belediye personeline teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi